Savo sudėtį „Jonava“ papildė dar dviem gynėjais

  • Teksto dydis:

Po pertraukos grįžtančiose A lygos kovose „Jonavos“ ekipai padės dar du naujokai. XVII turo išvakarėse pasirašytos sutartys su gynybos grandies futbolininkais Aurimu Tručinsku ir ukrainiečiu Maksimu Žučikovu.

Dešiniajame gynybos krašte žaidžiantis A. Tručinskas į „Jonavą“ atvyksta po trijų sezonų Utenos „Utenio“ klube. Į šį Aukštaitijos klubą futbolininkas atvyko iš Vilniaus „Žalgirio“, kur karjerą pradėjo nuo trečios klubo komandos. Praėjusiame sezone komandos kapitono raištį ryšėjęs 22 m. gynėjas sužaidė 26 rungtynes ir sugebėjo pasižymėti keturis kartus. Šįmet „Utenio“ gretose jis į aikštę išbėgo 14 kartų ir spėjo susirinkti keturias geltonas korteles. A. Tručinskas atstovavo ir šalies jaunimo (U-21) rinktinei, už kurią sužaidė penkis kartus.

Iš Ukrainos atvyko Donecko „Šachtar“ klubo auklėtinis 24 m. M. Žučikovas. Savo karjerą pradėjęs nuo antros „Šachtar“ komandos, įvairaus amžiaus savo šalies jaunimo rinktinėms atstovavęs dešiniojo krašto gynėjas vėliau atsidūrė Luhansko „Zoria“, Oleksandrijos PFK klubuose, bet vis grįždavo į Donecko miesto ekipą. Šį sezoną jis vėl pradėjo „Šachtar“ antroje komandoje, o dabar M. Žučikovas pradėjo legionieriaus karjerą „Jonavos“ klube.

A. Turčinskas ir M. Žučikovas papildė gausų klubo naujokų būrį. Jau anksčiau Donato Vencevičiaus vadovaujamą ekipą papildė saugas Kirilas Siličius, vartininkas Tadas Simaitis, puolėjas Petru Leuca, saugas Mindaugas Grigaravičius, gynėjai Luka Peričius ir Artiomas Osipovas. A lygos XVII ture šį vakarą jonaviškiai Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione susitiks su „Kauno Žalgiriu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių