Šimtmečio proga galynėsis futbolo aikštėje

Futbolo veteranai iš įvairių Lietuvos kampelių rinksis ne tik smagiai praleisti laiko aikštėje, bet ir pažymėti mūsų šaliai išskirtinės datos.

Sekmadienį Nacionalinės futbolo akademijos manieže vyks jau tradiciniu tapęs veteranų futbolo turnyras, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti. Šiemet turnyre dalyvaus aštuonios ekipos iš Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Alytaus, Kėdainių ir Jonavos. Varžybų dalyviai kausis dvejose amžiaus grupėse – vyresnių nei 35 metai ir vyresnių nei 50 metų. Jaunesnėje amžiaus grupėje (nuo 35 metų) jėgas išmėgins Kauno „Virpstas“, Kėdainių „Nevėžis“, Alytaus „Dainava“ ir Jonavos „Klevas“. Vyresniųjų varžybose dėl nugalėtojų taurės kovos Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Jonavos futbolininkai. Turnyro organizatoriai Kauno apskrities futbolo federacija (KAFF) varžybų dalyvius apdovanos taurėmis ir kitais prizais.

„Šis turnyras turi labai gilias tradicijas. Jis rengiamas jau antrą dešimtmetį, tačiau šiemet jis vyks itin šventiškai, nes proga – taip pat išskirtinė“, - pasakojo vienas organizatorių Romas Pikčilingis.

Jo žodžiais, šios varžybos suvienija buvusius futbolo profesionalus ir paprastus žaidimo mėgėjus.

„Žiūrovai galės pamatyti ir ne vieną praeityje žinomą aukščiausios lygos futbolininką, nemažai garsių vardų atsiveža klaipėdiečiai. Aikštėje kovingumu jiems nenusileidžia ir alytiškiai, jonaviečiai, kėdainiečiai, šiauliečiai bei tradiciškai stiprūs šeimininkai – kauniečiai“, - vardino KAFF atstovas.

Varžybos sekmadienį prasidės 12 val. 30 min., o baigsis 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių