Tirpsta bilietai į Lietuvos rinktinės dvikovą su Anglijos futbolininkais

  • Teksto dydis:

Ištikimiausi Lietuvos futbolo rinktinės aistruoliai jau ruošiasi kelionei į Estiją bei turi įsigiję bilietus į likusias Europos čempionato atrankos rungtynes namuose. Tačiau likus kiek daugiau nei mėnesiui iki ciklo finišo  - dvikovos su Anglija Vilniuje - aiškėja kad bilietų į šias geidžiamas rungtynes gali nebelikti.

Abonementai į trejas Lietuvos rinktinės namų rungtynes 2015 metais pradėta prekiauti dar vasario mėnesį. Birželį po rungtynių su Šveicarija mūsų šalies komandai šiemet liko dvi oficialios dvikovos namuose - prieš San Mariną rugsėjį ir prieš Angliją namuose.

Šiais abonementais iki šiol pasirūpino daugiau nei 2 tūkst. futbolo mėgėjų. Dar tūkstantį bilietų - nors pageidavo triskart daugiau - įsigijo Anglijos rinktinės aistruoliai. Dalį vietų stadione taip pat užims abiejų šalių futbolo bendruomenės, rėmėjų, žiniasklaidos atstovai.

„Vietų stadione liko vos keli šimtai, tad artėjame prie to, kad atskirų bilietų į rungtynes  gali nebelikti arba likti labai mažai. Todėl tiems, kas nori palaikyti rinktinę stadione, rekomenduojame suskubti ir rezervuoti abonementus. Tai galima padaryti iki rugsėjo 4-osios kasose. Jei liks bilietų, jie bus parduodami nuo rugsėjo 11-osios", - sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Lietuvos futbolo rinktinės aistruoliai taip pat aktyviai ruošiasi ir į išvykos rungtynes. Rugsėjo 5-ąją Taline mūsų komandą palaikys daugiau nei 400 gerbėjų.

Rungtynės labai domina ir žiniasklaidos atstovus, kurių akreditavos kelios dešimtys. Tradiciškai žurnalistai planuoja Taline sužaisti draugiškas rungtynes su kolegomis estais.

Estijos futbolo federacijos teigimu, į rungtynes Taline „A. Le Coq Arena" stadione parduota apie 5 tūkst. bilietų.

Estijos ir Lietuvos rungtynės vyks rugsėjo 5 dieną, o Lietuva ir San Marinas susitiks rugsėjo 8-ąją. Bilietus į rungtynes LFF stadione platina „Bilietai.lt", abonementus galima įsigyti tik kasose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių