„Trakų“ sezono abonemento kainą lems ir varžovų pelnyti įvarčiai

  • Teksto dydis:

Prieš sekmadienį, kovo 18 d., Vilniaus „Sportimos“ manieže vyksiančias Lietuvos A lygos namų rungtynes su varžovais iš pajūrio – FK „Palanga“ – Trakų futbolo klubas savo gerbėjams paruošė ypatingą staigmeną. 2018 m. sezono abonementus į namų rungtynes pardavinėjantis FK „Trakai“ skelbia, kad kitą dieną po rungtynių sezono abonementams bus pritaikyta tiek dešimčių procentų nuolaida, kiek įvarčių bus įmušta per sekmadienio rungtynes.

Bus skaičiuojami ir sumuojami į abejus vartus įmušti įvarčiai. Pavyzdžiui, jei FK „Trakai“ futbolininkai įmuš 4 įvarčius, o FK „Palanga“ pelnys 2 įvarčius, kitą dieną po rungtynių, t. y. pirmadienį, kovo 19 d., FK „Trakai“ abonementus į šio sezono namų rungtynes bus galima įsigyti net 60 proc. pigiau. Abonementas be nuolaidos kainuoja nuo 28,50 eurų. Abonementų kiekis ribotas.

„Iš pradžių galvojome skaičiuoti tik savo klubo įvarčius, tačiau nusprendėme, kad skaičiuosime bendrą rezultatą. Manau, taip bus įdomiau. Kas žino, galbūt nutiks taip, kad abonementus bus galima įsigyti 90 proc. pigiau, o galbūt ir išvis nemokamai. „Trakų“ istorijoje yra buvę ir labai rezultatyvių rungtynių. Pavyzdžiui, praeitą sezoną LFF taurės mače prieš FK „Garliava“ įmušėme net 8 įvarčius. Tuomet riteriai pasiekė triuškinančią pergalę, rezultatu 8:0. Tokių rezultatyvių rungtynių yra buvę ir ankstesniuose sezonuose“, - skaičiuoja FK „Trakai“ rinkodaros specialistas Ovidijus Jurevičius ir kviečia į sekmadienio rungtynes, kuriose aktyvus sirgalių palaikymas gali turėti svarbios įtakos ir įvarčių skaičiui.

Antradienį išvykoje žaistos rungtynės su FK „Palanga“ baigėsi lygiosiomis, rezultatu 1:1.

FK „Trakai“ pastaraisiais metais įrodė, kad yra vienas perspektyviausių šalies futbolo klubų. Į Lietuvos A lygą vos 2014 metais priimtas klubas, pernai užkopė ant trečiosios vietos laiptelio ir pasidabino bronzos medaliais.

„Naujasis futbolo sezonas dar tik prasideda. Stengsimės iš visų jėgų, kad ir šiemet futbolo mylėtojams padovanotume ne tik kuo daugiau pergalių, bet ir apsčiai gražaus žaidimo valandų. Turint abonementą, į rungtynes patekti ne tik paprasčiau, bet ir kur kas pigiau“, – primena O. Jurevičius.

FK „Trakai“ abonemento savininkai visą 2018 m. sezoną nemokamai stebės Lietuvos A lygos namų rungtynes, Lietuvos futbolo federacijos taurės namų rungtynes, netgi UEFA Europos lygos namų rungtynes, draugiškas namų rungtynes, „Trakų B“ klubo namų rungtynes 1 lygoje, taip pat bus kviečiami dalyvauti komandos organizuojamuose renginiuose.

40 proc. pigiau klubo rungtynių abonementus įsigyti gali visi „Tiketa“ klubo nariai. FK „Trakai“ abonementais prekiauja „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: Trakaifutbolasabonementai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Benamiai

Benamiai portretas
O tai nors vienas rugtynes kada nors Trakuose žaisit?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių