„Trakų“ vartus gins Italijoje neįsitvirtinęs marijampolietis

  • Teksto dydis:

Šešerius metus Italijoje įvairiuose klubuose žaidęs marijampolietis Tomas Švedkauskas pasirašė sutartį su „Trakais“ bei nuo šiol atstovaus šalies bronzos medalių laimėtojams. Prie naujosios komandos vartininkas prisijungė ketvirtadienį ir pastarąsias dienas su ja šlifuoja paskutines detales prieš artėjantį naująjį A lygos sezoną.

„Taip jau gavosi, kad sausio mėnesį likau be klubo, sulaukiau „Trakų“ skambučio ir aš čia. Pirmieji įspūdžiai tikrai geri, kolektyvas linksmas, aišku, teks prisiminti rusų kalbą (šypsosi), bet šiaip viskas gerai. Sezono startas jau šeštadienį. Komanda tam startui pasiruošusi, pasiruošęs ir aš“, – kalbėjo „Trakų“ naujokas.

Vartininkas nuo 2011 metų buvo skolinamas „Fiorentina“ ekipai, o dar po metų pasirašė sutartį su legendine „Roma“. Nors pagrindinėje ekipoje debiutuoti neteko, tačiau per tą laiką buvo skolinamas net šešioms skirtingoms žemesnių divizionų komandoms, kuriose sužaidė per 50 rungtynių.

T.Švedkauskas tapo trečiuoju riterių naujoku prieš artėjantį 2018 metų čempionatą. Sutartis su „Trakais“ taip pat pasirašė puolėjai Rokas Gedminas ir Ettienas.

Priminsime, kad šį šeštadienį naująjį sezoną rungtynėmis su Klaipėdos „Atlantu“ „Trakai“ pradės sostinės „Sportimos“ manieže. Per aštuonerias ikisezonines rungtynes riteriai iškovojo 6 pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir kartą pralaimėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių