„Trakus“ papildė puolėjas ir saugas

  • Teksto dydis:

Prieš artėjantį naująjį A lygos sezoną „Trakų“ klubas savo stovyklą papildė dviem futbolininkais – saugu Svajūnu Čyžu bei puolėju Dariumi Kazubovičiumi. Pastarasis pasiruošimą su riteriais pradėjo sausio 7 dieną, iš „Panevėžio“ atvykęs S.Čyžas – truputį vėliau.

„Nors Svajūnas jaunas, tačiau jį į komandą kviečiame ne kaip ateities, o kaip dabarties žaidėją. Kūrybingas, mąstantis, bėgantis. Nematau priežasčių, kodėl jis negalėtų tapti labai aukšto lygio futbolininku. Kalbant apie Darių, tai jo energija, pastangos, pasitikėjimas savo jėgomis nepaliko mums kito pasirinkimo, tik kaip pasirašyti su juo sutartį“, – apie papildymus kalbėjo klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

„Trakų“ vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka abiem futbolininkais dažnai pasitikėdavo priešsezoninėse rungtynėse, suteikdamas jiems vietą starto sudėtyje. D.Kazubovičius dvikovoje su „Jelgava“ pelnė pirmąjį rungtynių įvartį.

„Trakai“ yra vicečempionai, todėl visada norisi išbandyti save stipresnėje komandoje. Komandoje, kuri turi puikių galimybių iškovoti supertaurę, aukso medalius Lietuvos čempionate. Dėl titulų kovojančios komandos yra visų žaidėjų prioritetas. Be to, noriu būti svarbia šios komandos dalimi, kaip puolėjas turiu mušti įvarčius ir kuo daugiau. Prieš kiekvieną sezoną užsibrėžiu tikslą, šiemet jis – 15 įvarčių. Tai būtų tikrai geras rezultatas“, – sakė „Trakų“ naujokas, praėjusį sezoną praleidęs Latvijos RFŠ klube.

Aštuoniolikmetis S.Čyžas pernai tapo ryškiu pirmoje šalies lygoje žaidžiančio „Panevėžio“ starto sudėties žaidėju. Jo universalus žaidimas patraukė „Trakų“ dėmesį. Savo universalumą saugas demonstruoja ir riterių stovykloje.

„Džiaugiuosi gavęs galimybę patikrinti save aukštesnio lygio komandoje. „Trakai“ tam ideali vieta. Dėsiu visas pastangas, kad nenuvilčiau nei trenerių, nei komandos draugų“, – sakė S.Čyžas.

Tiek D.Kazubovičius, tiek S.Čyžas oficialiose rungtynėse gali debiutuoti jau šį sekmadienį 14.45 val. Vilniaus „Sportimos“ manieže įvyksiančiose LFF Supertaurės rungtynėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių