„Žalgirio“ naujoko tikslas – UEFA Europos lygos grupių etapas

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubą šią savaitę papildęs Švedijos ir Kosovo rinktinėse žaidęs puolėjas Ertonas Fejzullahu džiaugiasi atvykęs į Vilnių ir pagrindiniu tikslu įvardija A lygos čempionų titulą.

30 metų puolėjas praėjusį sezoną rungtyniavo „Kalmar“ FF klube Švedijos čempionate, o per savo karjerą sužaidė daugiau nei 270 rungtynių bei įmušė 87 įvarčius Olandijos, Norvegijos, Danijos, Kinijos čempionatuose ir kitose varžybose.

Ketvirtadienį E.Fejzullahu prakaitą liejo treniruoklių salėje, o prie bendrų komandos treniruočių prisijungs kiek vėliau.

„Džiaugiuosi čia būdamas. Turiu gerą nuojautą. Kai atvykau į Vilnių, pirmasis įspūdis buvo geresnis nei tikėjausi. Man patinka tai, ką pamačiau. Prieš pasirašydamas sutartį bendravau su klubo atstovais, treneriais. Esu gerai nusiteikęs“, – fkzalgiris.lt kalbėjo jis.

Švedijos „Djurgarden“ klube „Žalgirio“ naujokas rungtyniavo kartu su Lietuvos rinktinės gynėju Vytautu Andriuškevičiumi, su kuriuo taip pat bendravo prieš priimdamas sprendimą.

„Šiek tiek pasikalbėjome, paklausiau, koks futbolas čia žaidžiamas, ką žino apie „Žalgirį“. Mes buvome komandos draugai Švedijoje. Informacijos apie Lietuvos čempionatą ieškojau ir internete. „Žalgiris“ turi potencialą ir gali daug nuveikti“, – tęsė jis.

Pagrindiniai naujoko tikslai – čempionų titulas ir geras pasirodymas UEFA Europos lygos atrankoje.

„Esu atakuojantis žaidėjas, kuriam patinka kurti progas. Mano tikslas sezonui pasibaigus pasidabinti A lygos auksu ir sėkmingai pasirodyti UEFA Europos lygos turnyre. Tikiuosi patekti į grupių turnyrą. Žinau, kad to niekada nebuvo, bet juk visada būna pirmas kartas“, – šypsodamasis kalbėjo „Žalgirio“ naujokas.

Artimiausias rungtynes namuose Vilniaus „Žalgiris“ žais balandžio 7 d. 19 val. LFF stadione su Marijampolės „Sūduva“. Sezono abonementus ir bilietus į rungtynes platina bilietai.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Ar nebaigsit vieną kartą tų pezalų apie Europos lygos grupių etapą ? Kiek galima metai iš metų kartoti tą patį ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių