„Žalgirio“ senbuvis iš Olandijos lieka Vilniuje: yra nepabaigtų reikalų

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Žalgirio“ gerbėjus savo reidais kairiuoju kraštu kitąmet toliau džiugins Donovanas Slijngardas. Gynėjas iš Olandijos pratęsė sutartį su klubu dar dviem sezonams.

31 metų legionierius „Žalgirio“ komandai atstovauja nuo 2015 metų vasaros. Per tris su puse sezono jis komandos gretose sužaidė 130 rungtynių ir pagal šį rodiklį yra vienas iš ištikimiausių žaliai baltų.

„Esu labai patenkintas, kad pasilieku „Žalgiryje“. Jaučiu, kad čia dar yra nepabaigtų darbų. Pastaraisiais metais mums nepavyko iškovoti čempionų titulo, todėl norėčiau jį grąžinti čia. Gyvenu Vilniuje trejus su puse metų, todėl man šis miestas kaip antri namai, čia viskas gerai“, – teigė D.Slijngardas.

Jaučiu, kad čia dar yra nepabaigtų darbų

„Labai vertiname Donovaną ir kaip žaidėją, ir kaip žmogų. Tokie legionieriai, kaip jis, puošia A lygą. Džiaugiamės, jog jis lieka komandoje, – sakė „Žalgirio“ sporto operacijų direktorius Deividas Šemberas. – Manau, kad jo apsisprendimą nulėmė tai, kad komandoje jis daug metų, dėl to puikiai pažįsta „Žalgirio“ aplinką, vertybių sistemą ir sudaromas sąlygas.“

D.Šemberas pridūrė, jog daugiausiai žinių apie komandos komplektaciją kitam sezonui aistruoliai gali tikėtis po Naujųjų metų, kuomet pasibaigs žaidėjų atostogos ir atsidarys perėjimų langas.

„Dirbame nuosekliai, kiekvieną dieną peržiūrime, renkamės žaidėjus, deramės. Suprantame, jog aistruoliai tikisi naujienų kuo greičiau, bet nenorime ir negalime per daug skubėti, turime įvertinti ir savo finansines galimybes. Pagrindinis žaidėjų judėjimo metas prasideda sausį, per šį periodą bus daugiau konkretumo“, – aiškino D.Šemberas.

Nenorime ir negalime per daug skubėti, turime įvertinti ir savo finansines galimybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Telšių Mąstis

Telšių Mąstis portretas
Kiek iš savivaldybės gausite pinigų ? Juk visi pinigai Žalgirio išlaikymui gaunami iš savivaldybės. Labai keista, kad jokia Vilniaus verslo bendrovė neprisideda prie kkubo išlaikymo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių