„1000 km lenktynių“ žiūrovams – intriga iš arti

  • Teksto dydis:

Nors iki „ENEOS 1000 km lenktynių“ liko šiek tiek daugiau nei du mėnesiai, tačiau į liepos 20-23 dienomis Palangoje vyksiantį šį didžiausią lenktynių festivalį Rytų Europoje jau galima įsigyti išskirtinius bilietus.

Renginio organizatoriai yra suskaičiavę, jog lenktynes Palangoje stebi šimtatūkstantinė žiūrovų minia, o lenktynių transliacijas - bemaž milijoninė žiūrovų auditorija.

Šias lenktynes jau septynioliktus metus be pertraukų rengianti VšĮ „Promo events“ ištikimiausiems renginio fanams, suprantantiems ir mylintiems automobilių sportą, ir šiemet pasistengė sudaryti išskirtines sąlygas visas varžybų peripetijas stebėti iš labai arti.

Kas gi taps tais laimingaisiais?

„Visų pirma - tie žiūrovai, kurie įsigys bilietus į vadinamą „Pitwalk“ zoną (karščiausia „pit“ zona, kur sportininkai, mechanikai, komandų vadovai, taktikai ir strategai betarpiškai rengiasi varžyboms), - sako vienas pagrindinių „ENEOS 1000 km lenktynių“ organizatorių Darius Jonušis. – Suteikdami jiems progą patekti į tokią zoną, kurioje kiekvienas mirtingasis negali apsilankyti, siekiame, kad ištikimiausi mūsų sirgaliai pajustų tikrąją lenktynių dvasią iš labai arti. Tačiau čia tiesiogine to žodžio prasme pateks tik laimingieji, nes į šią zoną bus parduota tik 50 bilietų“.

Suprantama, dėl grynai techninių priežasčių, kad būtų užtikrintas renginio saugumas ir kad lenktynių metu žiūrovai netrikdytų sportininkų ar ekipų mechanikų, komandų vadovų sklandaus darbo, net įsigiję bilietus į šią zoną negalės joje praleisti kelias valandas.

Beje, su „Pitwalk“ bilietu žiūrovai taip pat pateks ir į šeštadienio „Gridwalk“. Tai prieš startinė lenktynių zona, kurioje prieš pat lenktynių startą yra galimybė pamatyti ir net pajusti prieš startinį lenktynininkų jaudulį.

Į „Gridwalk“ zoną ketinama išplatinti irgi ribotą kiekį bilietų – 300.

Renginio organizatoriai plačias galimybes suteikia ir VIP bilieto turėtojui. Įsigijusiam jį bus suteikta galimybė naudotis nemokama automobilių stovėjimo aikštele, kurioje, palikęs savo keturratį, „VIP shuttle“ automobiliu bus nuvežtas iki pat lenktynių VIP zonos, renginio metu ar jam pasibaigus tuo pačiu transportu galės grįžti atgal iki aikštelės, kurioje paliko savo automobilį.

VIP bilietas taip pat atveria duris ir į atskirą VIP zoną bei VIP klubą, kuriame rodoma renginio tiesioginė TV transliacija, teisę apsilankyti šeštadienio „Gridwalk“ zonoje ir visas tris lenktynių dienas lankytis bendroje renginio teritorijoje. Todėl nebereikėtų rūpintis papildomais bilietais į kitas šio renginio programoje esančias varžybas, tokias kaip, istorinių automobilių, drag, drift ar specialias „Porsche“ klubo automobilių lenktynes, įvairius koncertus, atrakcijas, kurių šiemetinių lenktynių programoje bus dar daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintas

gintas portretas
nejau noretum gal kad sedet leistu ant lenktyniu trasos ar automobilio kapoto ???

gintas

gintas portretas
nejau noretum gal kad sedet leistu ant lenktyniu trasos ar automobilio kapoto ???

1

1 portretas
verslas o ne varzybos , jei turi moket už bilieta ir stvot laukuose už 100 metru nuo trasos ir dar savo kėdę atsivežti ;)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių