Atrankiniame „King of the cage“ turnyre – kovingas lietuvių pasirodymas

  • Teksto dydis:

Kovo 5 dieną Kaune įvyko atrankinis MMA „King of the cage turnyras“, kuriame buvo galima išvyksti 7 MMA kovas narve. Tai buvo atrankinės kovos prieš pirmą kartą Lietuvos istorijoje organizuojamą tarptautinį turnyrą MMA „King of the cage“.

Po atrankinių KOTC kovų pretendentais atstovauti Lietuvai tarptautiniame turnyre tapo Karolis Buslys, Vytautas Sadauskas, Vitold Jagelo, Raimondas Krilavičius, Edgaras Banikonis.

Kiti Lietuvos kovotojai, tokie kaip Tomas Pakutinskas, Mantas Žukauskas, Mantas Kondratavičius, buvo atrinkti is anksčiau vykusių turnyrų. Įvyksiančiame turnyre taip pat bus galima išvysti ir moterų MMA kovą. Lietuvą atstovaus Evelina Puidaitė.

Atrankiniame turnyre buvo kovojama ir pagal mėgėjų, ir pagal profesionalų taisykles. Kovos vyko tokia tvarka: trys raundai po 3 min. ir trys raundai po 5 min.

Mėgėjų kovose nebuvo galima smūgiuoti į galvą gulint parteryje, išskyrus profesionalų kovose. Tai buvo puikus Lietuvos kovotojų išbandymo etapas prieš vyksiantį. Atrankiniame turnyre išaiškėjo, kurie kovotojai jau dabar tinkamai pasiruošę balandžio 8 d. vyksiančioms kovoms, o kuriems dar reikia suaktyvinti treniruočių skaičių.

KTU chemijos salėje (Radvilenų pl.19) vykusiame atrankos turnyre žiūrovai pamatė ne tik nokautuojančius smūgius rankomis ir kojomis, bet ir efektingus smaugimo, rankų laužimų veiksmus. Lietuvos kovotojai dar kartą įrodė, kad jie pajėgūs kovoti su sportininkais, atvykstančiais iš užsienio.

Tarptautinis turnyras vyks balandžio 8 d.  19 val. Kauno sporto halėje. Jame dalyvaus kovotojai iš JAV, Armėnijos, Gruzijos, Rusijos, Italijos, Latvijos, Lenkijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių