Baigėsi šalies moterų žolės riedulio čempionato reguliarusis sezonas

  • Teksto dydis:

2015-2016 metų sezono Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato reguliariajame sezone sužaistos paskutiniosios rungtynės. Per jas čempionės titulą ginanti Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ 5:1 (0:0) nugalėjo Vilniaus „HFTC-Taurą“.

Pirmajame kėlinyje šiaulietėms nepavyko demonstruoti sau įprasto žaidimo, tačiau nieko pasiekti nepavyko ir vilnietėms. Per pertrauką „Gintra-Strektė-Universitetas“ sugebėjo susikaupti ir antrajame kėlinyje su kaupu įrodė savo pranašumą.

Du įvarčius čempionėms pelnė Jūratė Juodytė (45 ir 65 min.), po vieną - Samanta Jakovlevaitė (50), Donata Grigienė (53) ir Raminta Žukaitė (70). Vilniaus ekipai garbės įvartį 56 min. pelnė Kristina Poškutė.

Reguliarųjį sezoną „Gintra-Strektė-Universitetas“ baigė įspūdingu bendru rezultatu - komanda laimėjo 11 rungtynių ir kartą sužaidė lygiosiomis (34 taškai), o įmuštų ir praleistų įvarčių santykis yra net 103:5! Antrąją vietą užėmė „HFTC-Tauras“ (28), trečiąją - Vilniaus „Žuvėdra–Archyvų sistemomis“ (15), ketvirtąją - Šiaulių „Sporto gimnazija–SM Klevas“ (9), o penktąją - „Kelmė“ (3).

Lietuvos čempionato pusfinalio serijoje „Gintra-Strektė-Universitetas“ kovos su „Sporto gimnazija–SM Klevu“, o „HFTC-Tauras“ - su „Žuvėdra–Archyvų sistemomis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių