J. Kinderio ir I. Serapinaitės duetas liko be medalių

  • Teksto dydis:

Vilniuje baigėsi 2017 m. pasaulio šiuolaikinės penkiakovės taurės finalinis etapas. Sekmadienį sportininkai medalius išsidalino mišrios estafetės varžybose.

Lietuvai atstovavo Justinas Kinderis ir Ieva Serapinaitė, kuri pakeitė kojos skausmus pajutusią Laurą Asadauskaitę-Zadneprovskienę.

Kombinuotą bėgimo-šaudymo rungtį lietuviai pradėjo treti, 39 sek. atsilikdami nuo lyderių, tačiau prizinėje vietoje neišsilaikė – finišavo šeštoje pozicijoje.

Pasaulio taurės laimėtojais tapo pirmi bėgime-šaudyme startavę airiai Natalya Coyle ir Arthuras Laniganas-O'Keefe'as (1499 taškai), sidabrą iškovojo prancūzai Julie Belhamri ir Valentinas Pradesas (1478).

Į trečią vietą pakilo rusai Aleksandras Savkinas ir Gulnaz Gubaidulina (1459), kurie finalinę rungtį pradėjo penktoje pozicijoje. A.Savkinas per paskutinį šaudymą aplenkė egiptietį Yasserą Hefny ir taip pakilo į bronzinę poziciją.

Y.Hefny ir Haydy Morsy iš Egipto liko ketvirti (1453), penkti – vengrai Sarolta Kovacs ir Gergely Demeteris (1446), o šešti finišavo Lietuvos penkiakovininkai (1443).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių