Brisbano turnyre – R. Nadalio šuolis į ketvirtfinalį

  • Teksto dydis:

Devintoji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis ir toliau nesutinka rimto varžovo „Brisbane International“ turnyre. Ispanas nesunkiai 6:1, 6:1 nugalėjo Vokietijos tenisininką Mischą Zverevą.  

Dėl kelialapio į pusfinalį jis susitiks su pirmuoju pagal skirstymą Milošu Raoničiumi.

R. Nadalis savo 2016 metų sezoną baigė spalio 12 d., kai Šanchajaus turnyro starte patyrė nesėkmę prieš Viktorą Troickį. Ispanas į aikštę sugrįžo su trenksmu ir praėjusią savaitę laimėjo parodomąjį turnyrą Abu Dabyje, o šią savaitę iškovojo dvi lengvas pergales.

Pirmajame „Brisbane International“ etape Rafaelis per 75 min. (6:3, 6:3) nugalėjo Oleksandrą Dolgopolovą.

Aštuntfinalio mače R. Nadalis ir vėl žaidė užtikrintai. Mače su M. Zverevu jis laimėjo 83 proc. savo pirmųjų padavimų ir varžovą palaužė penkis kartus.

Brisbeno turnyro ketvirtfinalyje vyks finalo verta dvikova. Tarpusavyje M. Raoničius ir R. Nadalis yra žaidę dešimt kartų, iš kurių aštuonis laimėjo ispanas.

Pastarąjį kartą tenisininkai tarpusavyje varžėsi vos mažiau nei prieš savaitę, o pergalę (6:1, 3:6, 6:3) iškovojo R. Nadalis.

Į „Brisbane International“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus ir beveik 13 tūkst. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių