Britanijoje netrukus po laimėtos kovos mirė boksininkas

  • Teksto dydis:

Britų boksininkas Scottas Westgarthas (Skotas Vestgartas) po šeštadienį laimėtos anglų pussunkio svorio čempionato kovos pasijuto blogai ir mirė.

31 metų S. Westgarthas po pergalės prieš Decą Spellmaną (Deką Spelmaną) buvo nuvežtas į ligoninę, bet anksti sekmadienį mirė, patvirtino Britų bokso kontrolės komisija (BBBofC).

„Dieve, laimink Scottą Westgarthą. Surengi bokso šou, o jaunas vyras, dirbantis mėgstamą darbą, netenka gyvybės; neturiu žodžių“, - socialiniame tinkle „Twitter“ parašė šou rengėjas Stefy Bullas (Stefis Balas).

„Ilsėkis ramybėje, vaikine, galvoju apie tavo šeimą ir komandą, tai buvo sunkiausios kelios dienos, kurias man teko išgyventi. Neįsivaizduoju, kaip eiti į priekį“, - pridūrė jis.

D. Spellmanas taip pat pagerbė velionį.

„Absoliučiai sielvartauju ir nerandu žodžių. Toliau meldžiuosi už Scotto šeimą ir jam artimus žmones, ilsėkis ramiai, mano drauge“, - tviteryje parašė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buves

Buves portretas
Smūgis į galvą gal buvo per didelis.Gaila ,kad tokie jauni žmonės miršta ,nuo tokių nesąmonių.Dabar silpni žmonės ,turi save saugoti o ne leisti save daužyti ,kaip bokso treniruoklių maišą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių