Buriuotoja G. Scheidt kartu su vyru baigia karjerą

  • Teksto dydis:

Pekino olimpinių žaidynių sidabro medalio laimėtoją Gintarė Scheidt (Volungevičiūtė) nusprendė kartu su vyru brazilu Robertu Scheidtu baigti profesionalų karjeras. Apie tai sportininkė paskelbė savo „Facebook“ paskyroje.

„Praėjo metai po Rio Olimpiados. Šiandien aš ir mano vyras esame apsisprendę užbaigti ilgas sportininkų karjeras. Daug daug metų laivelyje su vėju ant vandens ir žmonėmis, siekiančiais savo tikslų. Myliu šį sportą, tačiau nemanau, kad dar kartą galėčiau siekti tų pačių tikslų.

Man buvo didelė garbė būti Lietuvos Olimpinės komandos nare daugiau nei 15 metų. Ačiū visiems, kurie mane rėmė ir buvo su manim visą mano karjerą“, – rašoma G.Scheidt paskyroje „Facebook“.

G.Scheidt praėjusiais metais vykusiose olimpinėse žaidynėse buvo Lietuvos delegacijos vėliavnešė atidarymo ceremonijoje, o buriavimo „Laser Redial“ klasės varžybose užėmė septintąją vietą.

Be sidabro 2008 metų olimpinėse žaidynėse G.Scheidt yra tapusi 2012 metų pasaulio čempione, daugkartine Lietuvos čempione.

2008 metų spalį tuomet Gintarė Volungevičiūtė susituokė su Brazilijos buriavimo legenda Robertu Scheidtu. Jos vyras dvylika kartų „Laser“ klasės pasaulio buriavimo čempionas, yra iškovojęs du aukso, du sidabro ir vieną bronzos medalį olimpinėse žaidynėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių