Bušido žvaigždė I.Barysas meistriškumą kels Jungtinėse Valstijose

Geriausias Lietuvos bušido kovotojas Ignas Barysas kelia sparnus už Atlanto. Kaunietis liepos pradžioje išvyks į ilgalaikę treniruočių stovyklą bei plušės Nju Meksike įsikūrusio Albuquerque  klube.

„Dirbsiu geriausiame pasaulio klube, su geriausiais kovotojais. Man tai – didelis stimulas ir išbandymas“, - pasakojo kaunietis.

Pasak bušido čempiono, jis Nju Meksike jau lankėsi per savo gimtadienį praėjusią žiemą.

„Ten dirbau tris savaites, pasitikrinau savo lygį ir supratau, kad galiu daug pasiekti“, - teigė I.Barysas.

Taisonu pravardžiuojamas lietuvis nusiteikęs daugiau nei mėnesį lieti prakaitą ir semtis įspūdingos patirties, nes darbuosis su geriausiais sporto šakos specialistais.

„Atiduosiu visas jėgas ir mėginsiu papildyti savo žinių bagažą. Taip pat bus proga parodyti, kas esu aš, kuo galiu būti įdomus amerikiečiams“, - dėstė kovotojas.

Anot I.Baryso, Jungtinėse valstijose jis neieško pramogų, todėl, kad kuo efektyviau išnaudotų laiką, gyvens salėje su kitais kovotojais.

„Visi turėsime vienodas sąlygas, gyvensime spartietiškai, tačiau atmosfera ten yra nepakartojama. Visur plakatai su geriausiais UFC kovotojais, kurie dirba tame klube. Sportuoji keturis kartus per dieną ir apie nieką daugiau negalvoji“, - kalbėjo jis.

Kauniečio teigimu, per pirmą apsilankymą Nju Meksike jis įgijo nemažai draugų bei pažįstamų, tad dabar adaptuotis bus lengva. Beje, Albuquerque treniruojasi žinoma bušido pasaulio čempionė Jana Kunickaja, kiti planetos čempionai.

Pasak I.Baryso, visas šis maratonas skirtas kuo geriau pasirengti rugsėjo 21 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiam bendram profesionalaus bokso ir bušido turnyrui „DREAM BOXING & KOK WORLD SERIES 2018”. Jame kausis ne tik lietuviškasis Taisonas, bet ir ir kiti žinomi šalies bušido meistrai. Jiems iššūkį mes galingi varžovai iš užsienio. Greta šių kovų pirštines sukryžiuos ir bokso meistrai. Pagal profesionalaus bokso taisykles jėgas išmėgins vienas tituluočiausių Lietuvos boksininkų Evaldas Petrauskas bei keletas kitų atletų. 

„Turnyre Kaune aš būsiu pasirengęs bet kuriam varžovui. Tik leiskite išanalizuoti jo stilių ir galime žengti į ringą“, - ryžtu degė I.Barysas.


Šiame straipsnyje: bušidoMMAIgnas Barysas

NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu...

baisu... portretas
nu jo cia reikia net amerikoj treniruotis kaip kitam zmogui sudauzyti galva....vot cia tai sportas)))))))))))

Kiek

Kiek portretas
Gali rašyti žodį bushido? Tokio sporto nėra. Yra MMA.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos, gal. Bėt ne lietuvis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių