E. Puidaitė: kovoti nebijau, nes esu pasiruošusi

  • Teksto dydis:

„King of the cage Baltic Tour 004“  žiūrovų dėmesį prikaustantis MMA turnyras vėl grįžta į Kauną. Lapkričio 30 d. 19 val.  Kauno sporto halėje vyks kovos narve, turnyre jau ne pirmą kartą Lietuvos garbę gins Evelina Puidaitė prieš kovotoją iš Moldovos Victoria Kuhut.

E. Puidaitė Europos K-1 čempionė, Lietuvos bokso ir Baltijos šalių Muay Thay vicečempionė KOTC pirmąsias dvi kovas laimėjo, o dabar turnyre dalyvaus ketvirtąjį kartą.

“Apie varžovę girdėjau mažai. Neanalizavau jos ir nesidomėjau, nes orientuojuosi į asmeninį pasiruošimą. O ir kovoti nebijau, nes esu pasiruošusi. Manau kaip tik varžovei turėtų būti sunkiau negu man, vis gi turnyras vyksta jai svetimoje šalyje. Kovai besiruošiant turiu numesti šešis kilogramus, nes šį kart kovoju lengvesnėje svorio kategorijoje” – pasakojo E. Puidaitė. 

Lapkričio 30 d. KOTC narve susikaus Stipriausi Lietuvos MMA kovotojai ir kovotojai iš Moldovos, Ukrainos, Rusijos, Lenkijos, Latvijos ir Islandijos. Lietuvos garbę gins Karolis Buslys, Evelina Puidaitė, Audrius Smelstorius, Renatas Buškus,  Marius Bagdonas,  Paulius Žitinevičius ir kiti kovotojai.

Renginio organizatoriai Dainius Daukšas ("Dainralfo" vadovas) ir Jordanas Poškaitis (Rytų kovos menų klubas "Naglis") įkūrė Lietuvos mišrių kovų menų organizaciją, kuri bendradarbiauja su JAV įsikūrusia ir nuo 1998 m. veikiančia KOTC korporacija, todėl sportininkai, kovojantys KOTC turnyruose Lietuvoje, turi galimybių išvykti į varžybas JAV ir kitas užsienio šalis.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti intriguojančias ir įtemptas kovas. 

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1mas.

1mas. portretas
maroze konkreti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių