Golfo žvaigždė T. Woodsas neigia vairavęs neblaivus

  • Teksto dydis:

Golfo žvaigždė Tigeris Woodsas (Taigeris Vudsas) pirmadienį Floridoje buvo sulaikytas vairuojantis neblaivus.

Tai buvo dar vienas smūgis buvusiam geriausiam pasaulio golfo žaidėjui, kuris bando atgaivinti savo sportininko karjerą.

Per savo karjerą 14 kartų tapęs pagrindinių golfo turnyrų nugalėtoju T.Woodsas atsiprašė savo gerbėjų ir prisipažino naudojąs receptinius vaistus, bet neigė vartojęs alkoholio.

41 metų vyrą policija sulaikė šalia jo namų Džupiteryje, Floridoje pirmadienį apie 3 val. vietos (10 val. Lietuvos) laiku. Jam buvo pateikti kaltinimai vairavimu apsvaigus, o vėliau tądien jis buvo išleistas į laisvę.

Policijos padaryta T.Woodso nuotrauka, kurioje jis matomas blausiomis akimis ir nesiskutęs, greitai pasklido po internetą, kur buvo aptarinėjamas užsitęsęs žymaus sportininko, anksčiau garsėjusio atsakingu gyvenimo būdu, nuosmukis.

„Suprantu savo poelgio sunkumą ir prisiimu visišką atsakomybę už savo veiksmus“, – sakė T.Woodsas pranešime, kurį išplatino JAV žiniasklaida. Jis pabrėžė, kad „alkoholis ten niekuo dėtas“.

„Tai, kas nutiko, buvo netikėta reakcija į receptinius vaistus. Nesupratau, kad vaistų mišinys taip stipriai mane paveikė“, – teigė jis.

„Norėčiau iš visos širdies atsiprašyti savo šeimos, draugų ir gerbėjų. Taip pat daugiau tikiuosi ir iš savęs paties“, – pareiškė jis.

Kiek anksčiau garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ citavo šaltinius iš teisėsaugos, kurie teigė, kad T.Woodsas buvo sustabdytas, nes „ vairavo netvarkingai, (blaškėsi) po visą kelią“. Tinklapyje sakoma, kad golfo žvaigždė atsisakė pasitikrinti blaivumą alkotesteriu.

Šis suėmimas buvo dar vienas smūgis T.Woodsui, kuris anksčiau buvo sporto aukštumose. Tačiau jo karjerą sujaukė ištisa virtinė asmeninių rūpesčių bei sekinančių traumų.

Jis golfo varžybose nedalyvauja jau nuo vasario, kai dėl nugaros skausmų buvo priverstas pasitraukti po Dubajaus golfo turnyro pirmo turo.

Balandžio 20-ąją jis patyrė stuburo slankstelių operaciją. Tai buvo jau ketvirta jo nugaros operacija per trejus metus. Dėl to pastaruosius dvejus metus jis negalėjo dalyvauti trijuose turnyruose įvairiose pasaulio vietose.

T.Woodsas, kuriam buvo prognozuojama aplenkti 18 pagrindinių golfo turnyrų nugalėtojo vardą turintį Jacką Nicklausą (Džeką Niklosą), nuo 2008-ųjų nėra laimėjęs „Grand Slam“ titulo, kuris suteikiamas už pergales visuose pagrindiniuose sezono turnyruose.

Tačiau traumos nebuvo vienintelė priežastis, sujaukusi jo sėkmingą golfo žaidėjo karjerą.

2009 metų lapkritį po keisto incidento, kai T.Woodsas po audringo kivirčo su žmona paryčiais netoli savo prabangių namų Floridoje automobiliu rėžėsi į vandens kolonėlę ir medį, į viešumą iškilo faktų, sugriovusių jo santuoką. Vėliau, kaip pranešama, golfo žaidėjas gydėsi nuo sekso priklausomybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių