„Halls Winter Rally” žada pramogas greičio aistruoliams

  • Teksto dydis:

Į pirmąjį žiemos festivalį Lietuvoje, „Halls Winter Rally”, bilietus pirmąsyk jau galima įsigyti internetu. Šie bilietai, festivalio dienomis iškeisti į ralio pasus, paskutinį sausio savaitgalį galios visuose greičio ruožuose abi renginio dienas.

„Norime, kad pasiilgę žiemos pramogų ir automobilių sporto aistruoliai turėtų galimybę anksčiau įsigyti bilietus, o renginio metu galėtų greičiau ir patogiau patekti į festivalio zonas”, – sakė „Halls Winter Rally” direktorius Ramūnas Kliunka.

Vienuoliktasis „Halls Winter Rally” vyks sausio 27—28 d. Utenos ir Molėtų apylinkėse. Jo dalyviai turės įveikti dvylika greičio ruožų, o šeši iš jų bus naktiniai.

„Šiuo metu vyksta dalyvių registracija. Jau dabar yra  net iš užsienio užsiregistravusių lenktynininkų”, – sakė R. Kliunka.

Festivalio svečių ir žiūrovų laukia ne tik automobilių varžybos, tačiau ir daugybė pramogų. Veiks didelė festivalio zona, kurioje bus galima pasišildyti prie laužų, pavalgyti įvairių patiekalų, užsiimti aktyviomis pramogomis ir išgirsti naujausią informaciją iš ralio trasų.

Pirmąsyk festivalio zonoje veiks vaikų pramogų erdvė. Joje, po stogu ir atviru dangumi, vyks žaidimai, konkursai ir kitos linksmybės.

Bilietus iš anksto galima įsigyti oficialioje „Halls Winter Rally” interneto svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių