„Hockey Punks“ ir „Juodupė“ kovos dėl vietos finale

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje vyks viena įdomiausių sezono dvikovų – antrose pusfinalio serijos rungtynėse Vilniaus „Hockey Punks“ priims kitą pretendentą į finalininkus – „Juodupės“ komandą. Kol kas Aukštaitijos komanda serijoje pirmauja 1:0 ir turi šiandien galimybę iškovoti kelialapį į finalą.

Šį sezoną „pankų“ varžovai pasitiko gerokai pasikeitę. Komandos rėmėjų pastangomis „Juodupės“ komandą sustiprino visa eilė legionierių iš Rusijos, kuriems padeda ir keli lietuviai, tarp kurių Nacionalinės rinktinės kandidatai Artūras Katulis ir Mauras Baltrukonis.

„Pankų“ komandoje rungtyniauja lietuviai ir legionierius iš Japonijos Naoki Kaneko. Sudėtyje taip pat yra Lietuvos rinktinės kandidatai Mindaugas Kieras ir Edgaras Rybakovas.

Pirmose pusfinalio rungtynėse pirmadienį „Juodupė“ nugalėjo 8:3, bet rungtynių galutinis rezultatas neatspindi rungtynių eigos, nes dar paskutinio kėlinio viduryje „Hockey Punks“ atsiliko tik vienu įvarčiu.

Šį sezoną nuspręsta Lietuvos pirmenybėse žaisti pusfinalio serijas iki 2 pergalių, o finale iki 3 pergalių. Taigi, Elektrėnų „Energija“, vakar patekusi į finalą antrą kartą nugalėdama „Rokiškio“ ledo ritulininkus, šiandien gali sužinoti savo varžovus, jei nugalės „Juodupė“. Tačiau jei pergalę iškovos šeimininkai – Vilniaus „Hockey Punks“ klubas, tuomet penktadienį arba šeštadienį Elektrėnuose bus lemiama dvikova.

„Pirmose serijos rungtynėse buvome ne taip toli sėkmės. Yra keli dalykai, kuriuos turime atlikti idealiai kiekviename epizode ir tuomet galėsime džiaugtis pergalėmis. Žinome, ką turime daryti, bet tą turime ir daryti aikštelėje, o ne tik kalbėti apie tai, – sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.“

Šiandienos susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai galima įsigyti internetu ir arenos kasoje. Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių