Istorinėje dvikovoje Paryžiuje R. Berankis neatlaikė N. Džokovičiaus tempo

  • Teksto dydis:

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-93) pirmą kartą istorijoje pasiekė trečią Paryžiuje vykstančio „Roland Garros“ „Didžiojo kirčio“ turnyro etapą, tačiau jame neatsilaikė prieš pajėgiausią planetos tenisininką Novaką Džokovičių (ATP-1) - 1:6. 4:6, 1:6.

N.Džokovičius jautį už ragų čiupo nuo pat dvikovos pradžios, laimėdamas jau pirmą R.Berankio padavimą – 2:0. Tempo serbų žvaigždė nemažino ir toliau bei po keturių geimo švieslentė rodė 4:0. Galiausiai Ryčkai pavyko „paimti“ pirmą tašką, tačiau setą užtikrintai laimėjo Nole – 6:1.

Antrą setą lietuvis pradėjo kur kas drąsiau ir laikėsi iki jo vidurio (2:2), bet vėliau N.Džokovičius pasiūlyto tempo vėl neišlaikė.

Solidų pasirodymą geriausias planetos tenisininkas, pratęsė ir trečiajame sete, laimėdamas jau pirmuosius du R.Berankio padavimus ir nesunkiai peršokdamas lietuvišką barjerą.

Anksčiau R.Berankis prieš N.Džokovičių žaidė 3 kartus ir pralaimėjo visus mačus.

Lietuviui dar niekada nėra pavykę papulti į „Didžiojo kirčio“ turnyro aštuntfinalį.

Pergalę iškovojęs N.Džokovičius užsidirbo 180 ATP vienetų reitingo taškų ir 170 tūkst. eurų, o aštuntfinalyje susitiks su italu Lorenzo Musetti (ATP-76)

R.Berankiui atiteks 90 ATP vienetų reitingo taškų bei 113 tūkst. eurų prizas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostai

Kostai portretas
Nu tu Kostai ir durnas...

kostas,

kostas, portretas
reikejo is kart suvaidint trauma, o tai dabar apsijuoke. gales sedet ant vaivorykstunio suoliuko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių