„Kaunas Hockey“ sutriuškino „Hockey Punks“ komandą

  • Teksto dydis:

Net tris kartus mažumoje pasižymėjęs Remigijus Guoga padėjo „Kaunas Hockey“ komandai iškovoti pirmąją pergalę Lietuvos čempionate.

Trečiose Lietuvos pirmenybių rungtynėse Kaune šeimininkai net 9:2 sutriuškino Vilniaus „Hockey Punks“ komandą.

Pirmajame kėlinyje krito vienintelis įvartis – vienintelę savo kiekybinę persvarą turėję kauniečiai ją pavertė įvarčiu, kai pasižymėjo Dovydas Streckis (12:16, rez. perd. Jonas Stephanssonas).

Antrąjį kėlinį „Kaunas Hockey“ pradėjo Jevgenijaus Čugajaus įvarčiu (22:26, rez. perd. Dovydas Žiūkas), bet netrukus vieno įvarčio deficitą atstatė vilniečių atstovas Artūras Švedavičius (23:00, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius). Nepaisant svečių įvarčio, intriga į mačą sugrįžo neilgam – Dmitrijus Pokopenkovas (27:48, rez. perd. Remigijus Guoga) atstatė dviejų įvarčių persvarą, o vėliau neįtikėtina šou surengė R. Guoga. „Kaunas Hockey“ tris kartus pažeidė taisykles ir visus tris kartus šeimininkų puolėjas kiekybinį deficitą pavertė įvarčiais, taip pelnydamas itin retai tokiose situacijose pasiekiamą „hat-tricką“ (30:48, rez. perd. D. Streckis; 33:44 rez. perd. D. Streckis; 37:06).

Po toko sėkmingo antrojo kėlinio, paskutinės 20 minučių bebuvo formalumas – per jas kiekybinę persvarą išnaudojęs Aleksandras Mikheyonokas (46:40) buvo dar labiau padidinęs „Kaunas Hockey“ persvarą, o susitikimo pabaigoje krito dar trys įvarčiai: svečių gretose pasižymėjo L. Kudrevičius (54:35, Valdas Pikčius, Edgaras Rybakovas), o kauniečiai į tai atsakė dar dviem įvarčiais. Tikslą pasiekė J. Stephanssono (55:21, rez. perd. D. Prokopenkovas) ir D. Streckio (57:21) metimai.

Kauniečių gretose Lukas Jakštys atrėmė 18 metimų iš 20, o „Hockey Punks“ ekipoje Simas Baltrūnas praleido 7 įvarčius, o jį pakeitusiam Kristupui Pranckiečiui ritulį iš savo vartų teko traukti dukart. Iš viso į varžovų vartus šeimininkai metė net 50 kartų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių