Kauno rajono sporto mokyklos irkluotojai puikiai pasirodė varžybose Italijoje

  • Teksto dydis:

Visą mėnesį Kauno rajono sporto mokyklos irkluotojai  kartu su Lietuvos rinktinės nariais plaukė pirmuosius 2019 m. sezono kilometrus ant vandens Ravenoje (Italija).

Sportininkai startavo tarptautinėje regatoje „Memorial Paolo d, Ajola“. Regatoje dalyvavo 39 valstybių irkluotojai, kurie Italijje rengiasi sunkiam  priešolimpiniam sezonui. Šios regatos nugalėtoja tapo Dovilė Rimkutė.

Ji kartu su savo porininke Ugne Juzėnaite tapo nugalėtoja  dviviečių porinių valčių klasėje tarp jaunių.  Antros liko  italės, o trečiąjąvietą iškovojo graikės.

Vaikinų šios valčių klasės grupėje bronzos medalį iškovojo dar vienas Kauno r. sporto mokyklos auklėtinis - Titas Mašanauskas. Jis irkluodamas vienoje komandoje su sportininku iš Vilniaus V. Prušinsku nusileido tik dviem komandom iš Italijos.

Sportininkų treneriai Edita ir Antanas Lavickai  džiaugiasi sportininkų laimėjimais ir tiki sėkme balandžio pabaigoje Trakuose vykstančioje tarptautinėje regatoje. Varžybų nugalėtojai vyks į Europos ir Pasaulio jaunių čempionatą Vokietijoje ir Japonijoje.

Kauno r. sporto mokyklos irkluotojai ir treneriai dįkoja Aurelijos Makūnienės fondui, kuris finansiškai prisideda prie sportininkų ugdymo ir pasiekimų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių