Lietuvos kovotojai priėmė latvių iššūkį

  • Teksto dydis:

Vasario 25 d. Latvijos sostinę Rygą drebino vienas prestižiškiausių "King of king" turnyras. Latvijos kikbokso meistrai surėmė pirštines su pajėgiais kovotojais iš Ispanijos, Kubos, Moldovos, Olandijos bei Lietuvos.

Lietuvos komandą sudarė penki sportininkai iš sporto klubų „Otso Gym“, „Sparta Gym“, „Toro“ ir „Cunamis“. „Otso Gym“ klubui atstovavo Mantas Stankis, kuris GP atrankinėje kovoje dėl čempiono vardo susitiko su vienu pajėgiausių ir grėsmingiausių Latvijos kovotojų Zauru Džavadovu.

Pasak klubo vadovo Tado Rimkevičiaus-Lokio, tai buvo pirmoji Manto kova tokio lygio turnyre ir pirmą kartą jis kovojo dėl titulo. Nors pasiruošimas buvo sėkmingas, be traumų ir ligų, bet Mantui teko sunkus darbas perlipti per save ir kovoti taip, kaip dar niekada nėra kovojęs.

"Kova buvo tikrai to verta, visą laiką vyko įnirtingas mūšis tarp jaunystės ir patirties, deja, patirtis šį kartą nugalėjo, į viršų kilo Z. Džavadovo ranka. Tačiau neliūdime, kad pralaimėjome, tai buvo tik pirmas žingsnis į tokio lygio turnyrą, tiek Mantui, tiek visam klubo kolektyvui, turime į ką lygiuotis. Tikrai pamatėme, kad galime labai gerai kovoti, o mūsų sportininkų rengimas nėra prastesnis, nei kitų pasaulinio lygio atletų.

Kita mūsų kova ir dar sunkesnis iššūkis mūsų komandai bus kovo 18 d. Vilniuje „King of king‘‘ turnyre "Siemens" arenoje, kur dėl čempiono titulo kovos  ir revančo sieks Karolis Liukaitis", – teigė T. Rimkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių