Lilehameryje – Lietuvos šokėjų ant ledo pora

  • Teksto dydis:

2016 m. vasario 12-21 dienomis, Norvegijos mieste Lilehameryje vyksiančiose jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse dalyvaus ir Lietuvos šokėjų ant ledo pora. Trečiadienį Lietuvos čiuožimo federacija gavo oficialų Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) patvirtinimą, kad šios sporto šakos atstovai iš Lietuvos pateko tarp 12 žaidynėse besivaržysiančių porų.

Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtiniai – šešiolikmetė Guostė Damulevičiūtė ir septyniolikmetis Deividas Kizala – labai sėkmingai pasirodė Lince (Austrija) vykusiame  pasaulio jaunimo „Grand Prix" varžybų etape. Pora užėmė 9 vietą ir tapo pirmaisiais Lietuvos sportininkais, patekusiais į pasaulio jaunimo „Grand Prix" varžybų dešimtuką. Be to, jaunieji čiuožėjai surinko 109,49 balo ir pagerino savo asmeninį rezultatą.

Guostę ir Deividą treniruoja Lilija Vanagienė, sportininkai taip pat daug laiko praleidžia stovyklose Oberstdorfe (Vokietija), kur su jais dirba treneris Rostislavas Sinitsinas, 2006 m. Turino žiemos olimpinėms žaidynėms ruošęs Margaritą Drobiazko ir Povilą Vanagą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių