M. Schumacheris pasitinka jubiliejų: žmona kreipėsi į lenktynininko gerbėjus

  • Teksto dydis:

Legendinio „Formulės-1“ lenktynininko Michaelio Schumacherio žmona Corinna socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi į sportininko gerbėjus.

Lenktynininkas, po sunkios galvos traumos atliekantis reabilitaciją, sausio 3 dieną švęs 50 metų jubiliejų.

„Mes džiaugiamės ir norime iš visos širdies padėkoti, kad Michaelio 50 metų gimtadienį švenčiate kartu su juo“, – rašo Corinna.

„Michaelio prašymu ir toliau jautrią sveikatos temą paliksime asmeninėje erdvėje. Tuo pačiu nuoširdžiai dėkojame už jūsų draugystę ir linkime jums sveikų ir laimingų 2019-ųjų“.

Daugkartinis „Formulės-1“ čempionas 2013 metų gruodžio 29 dieną Prancūzijos Alpėse patyrė sunkią galvos traumą, kai slidinėdamas trenkėsi į uolą. Nors po smūgio šalmas subyrėjo, tačiau būtent jis išgelbėjo į komos būseną panirusio sportininko gyvybę. 

Šiuo metu  M. Schumacheris atlieka reabilitaciją savo namuose Šveicarijoje, prižiūrimas medikų.

Praėjusių metų gruodį žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad garsaus lenktynininko sveikata pasitaisė.

„Michaelis Schumacheris jau nebėra prikaustytas prie lovos“, – džiugią žinią lenktynininko gerbėjams pranešė portalas dailymail.co.uk.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lkauniete

lkauniete portretas
vistik ---MOTERIS yra ZMOGUS is didziosio raides...vyrai uzauginami kitaip jie niekad nepasishvencia artimo asmens slaugai berniukai ,,,vyrai ,o ivykus nelaimei===tai kiauliu gimines gyviai ,,Garbinga moteris SHumacher C. ,,jos laime ,kad ne ji pasiligojo ,,duok Dieve tai jaunai moteriai sveikatos,,ir pagalvoti apie save

to Taigi

to Taigi portretas
debilas tu

klp

klp portretas
Saunuole Corrina, kiek tokiu zmonu yra?...napaliko vyro
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių