N. Džokovičius – „Internazionali BNL d’Italia“ turnyro ketvirtfinalyje

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų „Internazionali BNL d’Italia“ finalininkas Novakas Džokovičius iškovojo pergalę prieš Roberto Bautista-Agutą ir pateko į pirmenybių ketvirtfinalį.

Serbas po valandos ir 42 minutes trukusios kovos ispaną nugalėjo 6:4, 6:4.

Šį sezoną N.Džokovičius pateko į savo trečią ketvirtfinalį ant grunto dangos, tačiau pusfinalyje jis žaidė vos kartą Madride. Tiesa, jame jis nusileido Rafaeliui Nadaliui.

Serbijos tenisininkui tai yra 12-asis turnyras Romoje, o šio turnyro čempionu jis tapo keturis kartus savo karjeroje (2008, 2011, 2014, 2015 m.). Praėjusiais metais N.Džokovičius pateko į finalą Romoje, tačiau turėjo pripažinti Andy Murray pranašumą 3:6, 3:6.

Dėl vietos pirmenybių finale Serbijos atstovas susikaus su Kei Nishikorio ir Juano Martino Del Potro poros nugalėtoju, kurių mačas baigsis šiek tiek vėliau.

Ketvirtadienį į „Internazionali BNL d’Italia“ stipriausiųjų aštuonetą taip pat pateko vokietis Alexanderis Zverevas. Jis 6:3, 6:3 susitvarkė su Fabio Fogninio pasipriešinimu ir kitame etape kausis su Milošu Raoničiumi. Kanadietis 6:3, 6:2 nugalėjo čeką Tomašą Berdychą.

Kitą Romos ketvirtfinalio porą sudarys Marinas Čiličius ir Johnas Isneris. Kroatas 6:3, 6:4 įveikė Davidą Goffiną, o JAV tenisininkas 7:6 (7:1), 6:4 iš pirmenybių pašalino trečiąjį pagal skirstymą Staną Wawrinką.

Į „Internazionali BNL d’Italia“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 102 tūkst. eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių