Pasaulio jaunių irklavimo čempionate – trys lietuvių šuoliai į ketvirtfinalį

  • Teksto dydis:

Trakuose pasibaigė pirmoji 2017 metų pasaulio jaunių (iki 19 metų) čempionato diena. Iš jos metu kovą pradėjusių 4 Lietuvos įgulų trys sėkmingai įveikė pirmuosius atrankos barjerus.

Pirmieji startavo porinę dvivietę irkluojantys Titas Mašanauskas ir Paulius Černevičius. Jie 2 km nuirklavo per 6 min. 39,48 sek. ir antrajame atrankos plaukime užėmė trečiąją vietą, suteikiančią kelialapį į ketvirtfinalį.

Merginų porinių dviviečių atrankos trečiajame plaukime Viktorija Vareikaitė ir Ieva Medelinskaitė (7.21,14) finišavo ketvirtos, o ši vieta ir buvo paskutinė suteikianti kelialapį į ketvirtfinalį.

Merginų vienviečių atrankos trečiajame plaukime analogiškai pasirodė Eglė Bezzubovaitė. Ji distanciją įveikė per 8 min. 11,94 sek., užėmė ketvirtąją vietą ir taip pat žengė į ketvirtfinalį.

Nepasisekė tik vienvietę irkluojančiam Kasparui Keršanskui. Dėl itin didelės konkurencijos atrankos plaukimuose kelialapius į ketvirtfinalį pelnė tik pirmąsias 2 vietas užėmę sportininkai, o mūsiškis antrajame plaukime liko trečias (7.17,21). Tad Lietuvos irkluotojo dabar laukia startas paguodos plaukime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių