Paskelbta Lietuvos regbio rinktinės sudėtis rungtynėms su Lenkija

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų regbio rinktinės treneriai iš Pietų Afrikos (PAR) Ntando Manyosha ir Felo Sangweni paskelbė komandos sudėtį šeštadienį Lodzėje vyksiančioms Europos čempionato „Trophy“ diviziono turnyro rungtynėms su Lenkijos ekipa.

Iš užsienio Lietuvos rinktinei padėti sugrįžo Alanas Alasauskis, Tautvydas Krasauskas, Tomas Zibolis, Sigitas Čiakas, Donatas Vilimavičius ir Domantas Bagužis. Kaip jau skelbta, net apie 10 žaidėjų negalės padėti Lietuvos rinktinei dėl traumų ar užimtumo klubuose.

Be minėtų regbininkų, Lietuvos rinktinės sudėtyje yra žaidėjai iš Šiaulių „Vairo-Kalvio“, Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“, Kauno „Žalgirio“ ir Šiaulių „Šiaulių“ ekipų.

Lietuvos rinktinės sudėtis rungtynėms su Lenkija: Tautvydas Mažylis, Tomas Zibolis, Modestas Bekeris, Airidas Savickas, Paulius Strigūnas, Martynas Lianzbergas, Justinas Urbonas, Žygimantas Radžius, Tautvydas Krasauskas, Dovydas Taujanskas, Matas Miežys, Alanas Alasauskis, Donatas Vilimavičius, Domantas Bagužis, Dainius Tamoliūnas. Atsarginiai: Donatas Trumpickas, Sigitas Čiakas, Tomas Mačiulis, Tomas Bagdonas, Deividas Vorašilka, Kęstutis Karbauskas, Aurimas Streckis, Daivaras Jonaitis.

Lietuvos ir Lenkijos komandos žais šeštadienį Lodzėje 19 val.

Abi komandos pergalėmis pradėjo naująjį ciklą. Lenkai išvykoje 41:22 nugalėjo čekus, o „Trophy“ divizione debiutavę lietuviai namuose tuos pačius čekus pranoko 30:10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių