Pergales skinantis kovotojas sustoti neketina

Jaunajam kikboksininkui Laurynui Sriubiškiui dar tik penkiolika, bet pergalių skonį jis jau pažįsta. Nuo mažumės sportuojantis lietuvis per savo karjerą du kartus yra tapęs savo amžiaus Europos, aštuonis – Lietuvos ir vieną kartą pasaulio čempionu.

Nuo septynerių metų susidomėjusiam kikboksu jaunajam kovotojui patirties tikrai netrūksta. Jis į ringą kautis kopė jau 102 kartus ir pasiekė 98 pergales. Statistika įspūdinga, tačiau iki sėkmingos karjeros vyrų ringe – dar labai toli.

Vis dėlto L.Sriubiškis, sportuojantis "Sparta Fight Gym" ne veltui nusipelnė Plaktuko pravardės, todėl ryžto siekti pripažinimo vyrų ringe jam netrūksta.

– Kokias sporto šakas esi išbandęs neskaitant kikbokso?

– Esu išbandęs karatė, taip pat teko lankyti gimnastiką, kad fiziškai sustiprėčiau. Neseniai pradėjau užsiimti džiudžitsu. Bandau suderinti šiuos du dalykus ir tai man labai patinka.

– Ar turi savo kovotojo idealą?

– Taip. Tai yra kovotojas iš Olandijos Rico Verhoevenas. Mane sužavėjo jo technika, o jo kovas visada įdomu stebėti. Jis fiziškai stiprus sunkiasvoris kovotojas, kuriam tikrai netrūksta greičio.

– Gal turi kokių neįprastų ritualų prieš kovas?

– Mėgstu klausytis angliško repo, jis mane išties užveda.

– Ar daug sulauki merginų dėmesio?

– Kiekvienas geresnis sportininkas sulaukia dėmesio iš merginų. Jei atvirai, sulaukiu ir aš. Ir gana nemažo dėmesio (juokiasi – aut. past.). Geras jausmas, kai panelės vertina tai, ką tu darai, ir tai joms patinka, na, bet aš stengiuosi to nesureikšminti. Man patinka sportuojančios, protingos, linksmos, be cigarečių ir alkoholio rankose merginos.

– Kaip save apibūdintum?

– Esu draugiškas, padedantis ištikus nelaimei, suprantantis kitus. Taip pat turiu gerą humoro jausmą.

– Jau turi pravardę Plaktukas. Kodėl ji būtent tokia?

– Ši pravardė jau seniai man prilipusi. Su kolegomis iš sporto klubo galvojome, kokią pravardę man parinkus, ir pagalvojome apie plaktuką. Visiems ji patiko, todėl ir tapau Plaktuku.

– Kaip leidi laisvalaikį?

– Per atostogas savo laisvą laiką bandau branginti ir praleisti turiningai, nes tikrai poilsiauti pasitaiko retai. Laisvalaikiu labai mėgstu žaisti krepšinį su draugais. Taip pat mėgstu keliones į užsienį ir gerai ten pailsėti net nežiūrėdamas į sporto pusę.

– Esi nemažai pasiekęs ringe. Ar dėl to nesulauki pavydo?

– Manau, kad kas nors tikrai jaučia ir tai, bet tai normalu, nes esu pasiekęs daug ir kažkas tikrai norėtų būti mano vietoje bei mane pakeisti. Na, bet jei pavydi, vadinasi, yra ko!


Šiame straipsnyje: kikboksasKovotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
hip hopa?? Rimtai? Gal ir kelnėm nusmukusiom vaikštai? hip hopas su intelektu niekaip nesiriša, greit tai pamatysim, baigs kaip ir daugelis hiphop'istu- su bambaliu drebančioj rankoj. PS- nesu matęs kvailesniu žmonių už to "žanro" mėgėjus. Juk tai nei muzika, nei daina- kažkoks absurdas šnekamas pagal tris besikartojančias natas.

Lol

Lol portretas
Dar vienas bushido siemens busimas asilas ir tiek..

Karina

Karina portretas
❤️❤️❤️
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių