Pirmosiose „Kaunas Hockey“ namų rungtynėse – ilgesnis suolelis

  • Teksto dydis:

Praėjusį ketvirtadienį aplankę Elektrėnus, antradienį, rugsėjo 25 d., „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai šalies čempionų „Energijos“ laukia namuose.

Į Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ prasidėsiančias Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynes susirinkę žiūrovai išvys ilgesnį, nei praėjusį kartą, kauniečių suolelį.

Praėjusią savaitę sulaukęs šeimos pagausėjimo sezono startą praleido kaunietis gynėjas Martynas Petrauskas. Jis antradienį komandos draugų sveikinimus priims jau apsivilkęs aprangą ir apsiavęs pačiūžas. Taip pat prie komandos prisijungs dėl asmeninių priežasčių Elektrėnuose nežaidęs „Kaunas Hockey“ puolėjas Dovydas Žiūkas.

Kaune gerbėjai išvys ir praėjusį sezoną komandoje ne kartą ir ne du pasižymėjusius legionierius iš Kaliningrado. Tai – puolėjai Dmitrij Prokopenkov ir Savelij Morozov bei gynėjas Aleksej Nikulin.

Rungtynėse su „Energija“ susimušęs petį pirmąsias sezono namų rungtynes praleis stiprusis „Kaunas Hockey“ debiutantas Donatas Kumeliauskas.

Pirmoji akistata su „Energija“ baigėsi 5:2, šįkart visapusiškai pasiruošę „Kaunas Hockey“ žaidėjai bei vyriausiasis treneris Aurimas Gutauskas tikisi ir didelės sirgalių paramos. Rungtynių pradžia – 20 valandą. Abonentus ir fanų ekipiruotes įsigiję kauniečiai kviečiami pirkinius atsiimti iki mūšio starto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xe

xe portretas
Elektrenu naudai.....Viska apie Lietuvos Ledo rituli Hockey.lt

megejas

megejas portretas
5:2 kieno naudai ? Bukit malonus zurnalistai parasykit iki galo , nes as nerandu kur apie ledo rituli paskaityti, o kai randi sia tau 5:2. Kieno naudai ? Aciu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių