Penkiakovininkei L. Asadauskaitei – pasaulio taurės finalo sidabras

  • Teksto dydis:

Finaliniame 2017 m. pasaulio šiuolaikinės penkiakovės taurės etape Vilniuje Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė iškovojo sidabro medalį.

Olimpinė čempionė kombinuotoje bėgimo-šaudymo rungtyje startavo 14-a, tačiau sugebėjo pakilti iki 2-osios vietos ir finišavo surinkusi 1369 taškus.

Lietuvos rinktinės lyderei nepavyko aplenkti tik vengrės Tamaros Alekszejev (1384 taškai), kuri prieš finalinę rungtį turėjo net 77 sek. pranašumą prieš L.Asadauskaitę-Zadneprovskienę.

Bronza atiteko Gulnaz Gubaidulinai iš Rusijos (1365).

„Labai stengiausi susikaupti būtent šaudymui. Tik gerai pataikydama galėjau artėti prie pirmos vietos. Susitvarkiau su jauduliu ir pavyko taikliai šaudyti. O bėgimas – mano stiprioji pusė“, – po varžybų kalbėjo L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

„Prieš jojimo rungtį atsilikimas nuo lyderių buvo pakankamai didelis, todėl labai svarbu buvo sėkmingai pasirodyti jojimo rungtyje. Tik taip galėjau kovoti dėl medalio. Ačiū Dievui, viskas pavyko“.

Lina Batulevičiūtė surinko 1318 tšk. ir užėmė 14-ą vietą. Tai geriausias jos karjeros rezultatas. Paskutinėje rungtyje ji startavo iš 7-os pozicijos.

Ieva Serapinaitė su 1280 taškų finišavo 20-a, nors taip pat bėgime-šaudyme startavo iš aukštesnės – 11-tos pozicijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas

Raimondas portretas
Musu tik trys milijonai o kokie galingi.pasaulis net nezino kur ta salis randasi.didziuojuos kad esu lietuvis.sekmes visiems garsinantiems musu sali

iš Kauno:)

iš Kauno:) portretas
Šaunuolė Laura ,mes visi labai tavim didžiuojamės!!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių