R. Meilutytė susitiks su sportiškiausia mokykla

Pajėgiausia šalies plaukikė Rūta Meilutytė aplankys mokyklą, kurios mokiniai aktyviausiai dalyvaus birželio 7 d. Kaune vyksiančioje Olimpinėje dienoje. Mokyklą atrinks šventę kartu su Kauno savivaldybe organizuojantis Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) pagal olimpinės mylios bėgimui užsiregistravusių mokinių skaičių.

"Norėjome motyvuoti ir įvertinti vaikus už aktyvų dalyvavimą Olimpinėje dienoje, todėl nusprendėme, kad susitikimas su Rūta Meilutyte būtų puiki padėka mokyklai už didžiausią olimpinės mylios bėgikų skaičių. Susisiekėme su olimpiete ir labai džiaugiamės, kad ji palaikė šią idėją," - sakė LTOK olimpinio švietimo programų vadovė Vita Balsytė.

Norintys dalyvauti olimpiniame bėgime jau gali registruotis svetainėje lteam.lt. Registruodamiesi mokiniai šalia savo pavardės turėtų nurodyti ir mokyklos pavadinimą. Aktyviausiai olimpinės mylios bėgime dalyvavusi mokykla bus paskelbta po šventės. Rūta Meilutytė susitiks su mokiniais kitais mokslo metais, kai atvyks į Lietuvą.

Visame pasaulyje švenčiamos sporto šventės pagrindiniai renginiai šiemet pirmą kartą vyks Kaune. Tai bus didžiausia iki šiol Lietuvoje vykusi Olimpinė diena, apjungianti sporto federacijų programas, Lietuvos mokyklų žaidynių finalus ir olimpinio švietimo projektą "Olimpinė karta".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių