Rudens taurės žvaigždės – maskviečiai

22-ųjų tarptautinių sportinių šokių varžybų "Rudens taurė" žvaigždėmis tapo svečiai iš Rusijos – maskviečiai Olegas Čženas ir Alina Agejeva susižėrė net keturis prizus.

"Tikėjomės, kad perspektyviai Rusijos porai lygiavertę konkurenciją sudarys mūsiškiai Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė, tačiau Gabrielei sutrukdė liga", – apgailestavo vienas renginio "Rudens taurė" organizatorių ir Kauno sportinių klubo "Žiburys" vadovų Vytautas Bankauskas.

O.Čženas ir A.Agejeva laimėjo trejas "Rudens taurės" programos pasaulio reitingo varžybas – suaugusiųjų bei jaunimo standartinių šokių ir jaunimo Lotynų Amerikos šokių.

Be to, Rusijos atstovai Lotynų Amerikos šokių suaugusiųjų grupėje buvo antri, į priekį praleidę tik Lietuvos čempionus vilniečius Jokūbą Venckų ir Miglę Klupšaitę.

Tarp WDSF pasaulio reitingo varžybų prizininkų – dar keturi mūsų šalies duetai: kauniečiai Nikita Moisejenka ir Jurga Gustaitė ("Kaspinas"), Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė ("Sūkurys") bei Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė ("Tvistas"), taip pat Edvinas Ringys ir Aistė Survilaitė (Tauragės "Spindulys" / Klaipėdos "Žuvėdra").

Kauno sporto halėje varžėsi ir vaikų, jaunučių bei jaunių amžiaus poros – daugiau nei 650 šokėjų. Rudens taurės dalyvių pasirodymus vertino teisėjai iš Lietuvos, Slovakijos, Bulgarijos, Ukrainos, Estijos, Azerbaidžano, Baltarusijos, Rusijos, Lenkijos, Latvijos, Suomijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių