S. Maslobojevui iššūkį mes marokietis

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę buvo patvirtinta pagrindinė tarptautinio bušido turnyro "KOK'55 WORLD GP" vakaro kova, kuri įvyks kovo 17 d., „Siemens“ arenoje, Vilniuje. 

Dėmesio centre – dvikova svorio kategorijoje iki 93 kg tarp Sergejaus Maslobojevo ir nokautais garsėjančio marokiečio Noureddine Ajnaou.

Marokietis profesionaliame ringe kovėsi 20 kartų, iš kurių 17 kartų šventė pergales ir net 12 kartų nokautais. Kovos menų specialistai tarpusavyje N. Ajnaou tituluoja antruoju Badri Hari arba "Golden Boy 2".

Marokietis, pasirašydamas artėjančios kovos su lietuviu sutartį, paprašytas pakomentuoti ką mano apie būsimą varžovą pasakė: „S. Maslobojevas yra stiprus kovotojas bei rimtas priešininkas. Prieš priimant šį iššūkį mes su trenerių komanda gerai išstudijavome Sergejų bei radome tai ko nerado kiti – spragų jo kovos stiliuje. Todėl aš tvirtai pažadu bušido sirgaliams, kad tikrai nenusivilsite matydami gražią pergalę. Tai bus mano triumfo vakaras.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

;D

;D portretas
Pažiūrėkit youtube kas ten per marokansas.pirmą kartą į ringą išėjo:)) Kodėl neatveža pajėgių kovotojų??

Pasha

Pasha portretas
:)

Sergejau su pergale!

Sergejau su pergale! portretas
Puiki kova,kuo trumpesne tuo malonesne,graziai pastatei issisokeli i vieta ,nuleidai i realybe. Istvermes ir sekmes kovose,ir kad pergales deive Taves nespleistu!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių