S. Wawrinka – „Australian Open“ pusfinalyje

  • Teksto dydis:

Ketvirtoji pasaulio raketė Stanas Wawrinka iškovojo nesunkią pergalę „Australian Open“ ketvirtfinalyje. Šveicaras per dvi valandas ir 14 minučių nugalėjo 12 pagal skirstymą Jo-Wilfriedą Tsongą 7:6 (7:2), 6:4, 6:3.

Kol visų dėmesys krypsta į Rogerį Federerį bei Rafaelį Nadalį, S.Wawrinka užtikrintai nužygiavo į dar vieną savo „Didžiojo kirčio“ turnyro pusfinalį. Šveicaras buvo apsirišęs savo šlaunį ir galbūt kentėjo nuo nedidelės traumos, tačiau to aikštėje tikrai neparodė.

Jis šiame mače laimėjo 71 proc. savo pirmųjų padavimų, tris kartus palaužė varžovo kirčių seriją ir atliko tik 28 neišprovokuotas klaidas.

S.Wawrinkai tai trečiasis „Australian Open“ pusfinalis per pastaruosius ketverius metus, o sykį jis tapo čempionu 2014 metais. Įdomu tai, kad jis dar niekada nepralaimėjo „Didžiojo kirčio“ turnyro finale, tačiau prieš varžantis dėl titulo šveicaras turės įveikti Mischos Zverevo bei R.Federerio poros nugalėtoją.

Už pergalę „Australian Open“ ketvirtfinalyje S.Wawrinkai atiteks 900 tūkst. Australijos dolerių piniginė premija bei 720 ATP reitingo taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių