S. Wawrinka savo žolės sezoną pradėjo nesėkme

  • Teksto dydis:

Antroji „Aegon Championships“ turnyro raketė Stanas Wawrinka priverstas krautis lagaminus jau po pirmojo savo mačo Didžioje Britanijoje.

Šveicaras savo žolės sezoną pradėjo nesėkme ispanui Feliciano Lopezui, kuriam nusileido tik po atkaklios kovos rezultatu 6:7 (4:7), 5:7.

S.Wawrinka ant žolės dangos per pastaruosius dvejus metus sužaidė vos ketvirtąjį mačą bei patyrė trečiąjį pralaimėjimą. Praėjusiais metais Vimbldone šveicaras pirmame etape nugalėjo jaunąjį Taylorą Fritzą, tačiau antrame etape pralaimėjo argentiniečiui Juanui Martinui Del Potro.

Šį sezoną S.Wawrinka pateko į finalą Indian Velse, „French Open“ bei Ženevoje, tačiau titulą iškovojo tik pastarojoje. Šveicarijoje jis kovoje dėl titulo nugalėjo Mischą Zverevą, o finaluose pralaimėjimus patyrė Rogeriui Federeriui ir Rafaeliui Nadaliui.

Tuo tarpu praėjusią savaitę Štutgarte į finalą patekęs F.Lopezas ir toliau demonstruoja puikią sportinę formą ant žolės. Ispanas praėjusią savaitę tik po atkaklios kovos Vokietijoje pralaimėjo kovą dėl titulo Lucasui Pouille.

Į antrąjį „Aegon Championships“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 25 tūkst. eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių