Šalies vadovai pasveikino R. Meilutytę su iškovotu sidabro medaliu

  • Teksto dydis:

Prezidentė ir premjeras pasveikino Rūtą Meilutytę, kuri Pasaulio čempionate krūtine plaukdama 100 metrų nuotolį iškovojo sidabro medalį.

Pasak prezidentės Dalios Grybauskaitės, kiekvienas R.Meilutytės laimėjimas yra labai laukiamas, keliantis džiaugsmą ir pasididžiavimą, kad Lietuva turi tokią talentingą plaukikę.

„Būdama viena jauniausių plaukimo takelyje esi įgijusi didelės sportinės patirties ir toliau atkakliu darbu tobulini savo meistriškumą, išsaugodama gražiausias savybes – pareigos jausmą, nuoširdumą ir patriotiškumą“, - rašoma šalies vadovės sveikinime.

Prezidentė R.Meilutytei palinkėjo, kad ir kita šio čempionato rungtis būtų vainikuota nauja pergale. 

„Įveikusi daug stiprių plaukikių iš viso pasaulio ir užlipusi ant prizininkų pakylos, Jūs nusipelnote kuo didžiausios pagarbos ir padėkos už tai, kad garsinate mūsų šalį. Mieloji Rūta, nuoširdžiai sveikinu Jus su sidabriniu finišu pasaulio pirmenybėse. Kartu su visais Lietuvos sporto aistruoliais džiaugiuosi Jūsų iškovotu medaliu“, – sveikindamas sportininkę sakė premjeras Algirdas Butkevičius, taip pat palinkėjęs sėkmės tolesniuose startuose.

Rusijoje vykstančiame 16-ajame planetos vandens sporto šakų čempionate R.Meilutytei antradienį nepavyko apginti pasaulio čempionės titulo plaukiant 100 metrų nuotolį krūtine. Finale Lietuvos plaukikė sugaišo 1 minutę 6,36 sekundės ir, 0,7 sekundės nusileidusi čempione tapusiai rusei Juliai Jefimovai, iškovojo sidabro medalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentatorius

Komentatorius portretas
Tai didelis laimejimas! Sveikinu!

K

K portretas
SVEIKINU RŪTELĘ MEILUTYTĘ. ŠAUNUOLĖ
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių