Savaitgalį Kaune - tarptautinis petankės turnyras M. Winterio taurei laimėti

  • Teksto dydis:

Jau tapo tradicija, pirmąjį rugpjūčio savaitgalį, Kaune rengti tarptautinį petankės turnyrą Martino Winterio taurei laimėti.

Nacionalinė rutulių sporto federacija taip pažymi aktyvaus šios sporto šakos Lietuvoje puoselėtojo, pradininko ir pirmojo rinktinės trenerio, šveicaro Martino Winterio atminimą.

Augant šios sporto šakos populiarumui vis daugiau ir daugiau sportininkų dalyvauja ir išmėgins jėgas šiame turnyre. Lietuvos petankės žaidėjai bei entuziastai iš Vilniaus, Kauno, Birštono, Šiaulių, Telšių ir kitų miestų, taip pat užsienio sportininkai iš Belgijos, Prancūzijos, Slovakijos, Šveicarijos, Ukrainos ir net komanda iš Mongolijos, o taip pat ir mūsų kaimynai iš Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Latvijos bei Estijos pateikė paraiškas varžytis M.Winterio taurės turnyre.

Petankės žaidėjai dvi dienas kovos dėl nugalėtojų vardų. Pirmą dieną varžybos vyks trejetų komandomis, o antrąją - sportininkai rungtyniaus dvejetų varžybose.

Turnyras pirmą kartą vyks Santakos parke, Kaune. Varžybų pradžia šeštadienį 10.00 val., o sekmadienį - 9.00 val.

Svarbiausia yra tai, kad petankės varžybose vienoje komandoje gali rungtis įvairaus amžiaus dalyviai, kas suteikia žavesio šiai sporto šakai, o žiūrovams teigiamų emocijų stebėti varžybas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius  portretas
Kazin Robertas su Linu bus? :)

pirmininka

pirmininka portretas
jau paleido?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių