Savaitgalį Klaipėdoje – Baltijos rankinio lygos kovos

  • Teksto dydis:

Lapkričio 12-13 dienomis Klaipėdos rankinio sirgaliai turės galimybę stebėti Klaipėdos “Dragūno” akistatą su dviem Baltijos rankinio lygoje (BHL) rungtyniaujančiomis komandomis. Į Klaipėdą atvyksta Zaporožės “ZTR” (Ukraina) ir Minsko “SKA” (Baltarusija).

Šiuo metu BHL A grupėje Zaporožės rankininkai, turintys dvi pergales, užima pirmą vietą, klaipėdiečiai su vienu pralaimėjimu yra penkti, o Minsko ekipa, patyrusi du pralaimėjimus, yra paskutinėje – šeštoje vietoje.

“Dragūno” trenerio Artūro Juškėno teigimu, rungtynių su baltarusiais eiga priklausys nuo to, kokios sudėties komanda atvyks.

“Rezultatą gali nulemti varžovų komandos sudėtis. Jeigu atvyks antroji “SKA” sudėtis, tuomet mums tėra vienas uždavinys – laimėti. Jeigu atvyks pagrindinė sudėtis, tuomet taip pat stengsimės kovoti, siekti pergalės, bet tai bus gerokai sunkiau.

“ZTR” atvyks pagrindinės sudėties, nes jie kitos ir neturi. Ką gi, mėginsime kovoti, galbūt pavyks įgyvendinti kokius stebuklingus žaidimo variantus ir laimėsime. Kodėl taip? Zaporožės komanda yra subrendusi, profesionali, o mūsų žaidėjai yra jauni, dar nepasirengę lygiaverčiai kovoti su tokia komanda”, – kalbėjo A. Juškėnas.

Treneris pabrėžė, kad “Dragūnas” labai lauks gausaus Klaipėdos sirgalių palaikymo. Savų žiūrovų parama rankininkams suteikia daugiau jėgų kovoti aikštelėje – tai jie jau ne kartą įrodė.

“Dragūno” strategas sakė, kad komanda siekia žaisti greitą rankinį ir daryti mažiau klaidų. Kaip šią užduotį bei kitus trenerio planus pavyks įgyvendinti rungtyniaujant su BHL varžovais, bus matyti savaitgalį.

Rungtynės arenoje Taikos pr. 61A šeštadienį, lapkričio 12 d., prasidės 14 val. (su Minsko „SKA“), sekmadienį, lapkričio 13 d., - 15 val. (su Zaporožės „ZTR“).

BHL A grupės turnyrinė lentelė

Nr

Komanda

Žaista rungtynių

+

=

-

Įvarčiai

Skirtumas

Taškai

1

ZTR Zaporozhye

2

2

0

0

61:40

21

4

2

Viljandi HC

2

1

0

1

54:51

3

2

3

Celtnieks Riga

1

1

0

0

27:25

2

2

4

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

2

1

0

1

52:61

-9

2

5

Dragunas Klaipeda

1

0

0

1

25:27

-2

0

6

SKA Minsk

2

0

0

2

51:66

-15

0

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių