Šeštą kartą paaiškėjo stipriausieji iš stipriausiųjų

  • Teksto dydis:

Liepos 23-ąją išdalytos vienais geidžiamiausių trofėjų Lietuvoje vadinamos "Nesė pramogų banko" taurės. VI-ojo turnyro organizatorius ir rėmėjas – kompanijos "Nesė Group" valdybos pirmininkas Kazys Paulikas tvirtino, kad 12 iš 89 dalyvavusiųjų, tapusius prizininkais, galima vadinti stipriausiais iš stipriausiųjų golfo žaidėjų.

Ankstyvą rytą turnyro dalyvius į golfo laukus "National Golf Resort" pirmą kartą per šešerių metų turnyro istoriją išlydėjo patys turnyro organizatoriai – "Nesė Group" valdybos pirmininkas K. Paulikas ir vykdančioji direktorė Inga Česnakienė.

Patys būdami aktyvūs golfo žaidėjai ir golfo kultūros propaguotojai Lietuvos pajūryje, jie turnyro dalyviams sukėlė nuostabą. Vietoj tradicinio pasirinkimo žaisti golfo laukuose, turnyro šeimininkai šįkart pirmą kartą tapo savanoriais, padėję užtikrinti sklandžią varžybų eigą.

Į turnyrą jau antrus metus iš eilės pakliuvo ne visi pageidaujantys užsiregistruoti žaidėjai. Šiais metais išbandyti savo jėgas panoro 120 asmenų, tarp jų – daug aukštesnio lygio žaidėjų. Todėl turnyro organizatoriams teko prisiminti apie taisykles ir paskelbti papildomą dalyvių su aukščiausiu meistriškumo įverčiu (HCP) atranką.

Be įtemptos kovos golfo laukuose, susirinkusiųjų laukė ne tik solidžias dovanas kelionėms ir sportui laimėtojams pristačiusia, bet ir bandomuosius prabangių BMW važiavimus organizavusia bendrove "Krasta Auto". Ir žaidėjai, ir žiūrovai turėjo galimybę išbandyti elegantiškuosius "M2 Coupe", "650 Gran Coupe", "X6 40 D", "730 XD".

Tradiciškai vakare turnyro dalyviai, svečiai ir partneriai susirinko į šventinę apdovanojimų ceremoniją "Nesė pramogų banke".

I kategorijoje pirmą vietą užėmė Gediminas Mackelis, kitas dvi prizines vietas pasidalijo Algirdas Zabarauskas ir Rolandas Gaidys. II kategorijoje pergalę šventė Egidijus Pašukonis, antrą vietą užėmė Kęstutis Pusčius, trečiąją – Regimantas Barvydas.

III kategorijoje stipriausiu tapo Erlandas Trakšelis, antroji vieta atiteko Laurynui Mitkui, trečioji – Justui Kairiui. IV kategorijoje prizines vietas pasidalino Saulė Jarašiūnaitė, Jūratė Jazbutienė ir Vilma Gaidukevičienė.

Kol nugalėtojai džiaugėsi trofėjais ir dovanomis, susirinkusiesiems saldžius linkėjimus iš Prancūzijos siuntė desertų butikas "Vanilės namai", gėrimais ir užkandžiais vaišino baras "Easy Lounge", baras "Nesė Whisky Bar" pristatė individualias degustacijas viskių gerbėjams.

Laimėtojų dovanomis ir prizais pasirūpino gausios turnyro partnerių gretos: "Skonis ir kvapas", "Platinex", "Herbalife", plastinės ir estetinės chirurgijos centras "Clinicus", "Natonal Golf Resort", mados studija "LookBook", "Amadėja SPA", "Granini", "Mineraliniai vandenys", "L‘Occitane", laivas "Venus", "Pernod Ricard Lietuva", viešbutis "Old Mill Hotel", "Uoga uoga", "Provanso namai", "Valerija Fic", netrukus startuosiantis naujas lažybų portalas "Nesė Sport", turnyro viešbutis – "Michaelson boutique hotel". Informacinis turnyro rėmėjas – dienraštis "Klaipėda".

Organizatoriai svarsto galimybę 7-ąjį turnyrą "Nesė pramogų banko" taurei laimėti 2017 m. organizuoti Vilniuje. Pasak K.Pauliko, turnyras tapo žinomu ir mėgstamu visoje Lietuvoje, tačiau pasirinkus jo vieta sostinę, didėja tikimybė kelti žaidėjų meistriškumo kartelę dar aukščiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

benius

benius portretas
kazkoks nesamoningas zaidimas neduodantis jokios naudos

gerbėja

gerbėja portretas
tas 1 vietos laimėtojas visai sexy, gal numeriuką?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių