Tinklinio turnyre svarbūs ne tik rezultatai, bet ir nuotaika

Kauno sporto halėje sekmadienį karaliavo tinklinis. Tradicinėse, jau penktus metus vykusiose, varžybose S.Dariaus ir S.Girėno sporto centre jėgas išbandė per 200 dalyvių.

Tinklinio mėgėjams skirtame turnyre „Hummel“ taurei laimėti dalyvavo net pusšimtis komandų iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Savo atstovus delegavo ne tik šeimininkų - Kauno, Kauno raj. tinklinio mėgėjai, bet Kybartų, Panevėžio, Vilniaus, Širvintų, Virbalio, Jonavos, Kazlų Rūdos bei Klaipėdos tinklininkai. Varžybos vyko 5-iose grupėse: įmonių, moksleivių iki 16 m., vyrų , merginų  ir šeimų grupėse.

Šeimų grupėje nugalėtojais tapo komanda ,,Perkūnas“ iš Kauno, II-ą vietą užėmė ,,Ugnis ir ledas“ iš Kauno, o tretieji liko - ,,Plečkaičiai“ taipogi iš Kauno. Moksleivių iki 16m. amžiaus grupėje nugalėjo mergaičių komanda ,,Virbalis“ iš Virbalio miestelio, II-a vieta atiteko berniukų komandai ,,Ugnės Karvelis gimnazija“ iš Kauno raj. Merginų amžiaus grupėje nugalėjo ,,Jonavos Aušrinė - Titmaras“ (Jonava), II-ą vietą iškovojo komanda iš Vilniaus ,,WHY NOT“, o III-čią vietą užėmė - ,,4 Saulutės“, kuri atvyko iš Vilniaus.

Vyrų amžiaus grupėje pirmieji -  komanda iš Kauno ,,Jaunymas“, II-ą vietą iškovojo  ,,Jotvingis“ iš Kazlų Rūdos, III-ieji  liko ,,Tinkliorai“ iš Kauno. Įmonių grupėje šauniausiai sekėsi komandai iš Vilniaus ,,Bitė“, II-ą vietą iškovojo ,,Sporto fėja“ iš Kauno, III-čią vietą užėmė UAB,,Surveta“ iš Kauno.

Prizininkai apdovanoti taurėmis ir medaliais bei rėmėjų įsteigtais prizais.

„Sukūrėme nuotaikingą šventę tinklinio gerbėjams. Kaip ir kasmet kvietėme jėgas išmėginti mėgėjus, nors kai kurie jų pademonstravo gana neprastą meistriškumą“, - pasakojo vienas renginio organizatorių Mindaugas Arlauskas.

Vienas Sporto halės vadovų džiaugėsi, jog į aikštelę žengė ne tik pavieniai sportininkai, bet ir ištisos šeimos.

„Smagu, kai šeimų nariai kartu aktyviai leidžia laisvalaikį. Norėdami tai paskatinti, įsteigėme nemažai rėmėjų prizų ne tik komandoms, bet ir daugeliui žaidėjų, mažųjų tinklininkų ir t.t. Norėjome, kad kuo daugiau dalyvių iš turnyro išsineštų pakilią nuotaiką“, - pasakojo M.Arlauskas.


Šiame straipsnyje: Tinklinisturnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių