Titulą ginantis N. Džokovičius – „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalyje

  • Teksto dydis:

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius iškovojo nesunkią pergalę prieš 38 vietą ATP pasaulio reitinge užimantį Feliciano Lopezą.

Serbas per pusantros valandos trukusią kovą nugalėjo Feliciano Lopezą 6:4, 7:5 ir „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalyje susikaus su Kei Nishikoriu.

N.Džokovičius Madride rungtyniauja dešimtąjį kartą, o trofėjus iškovojo 2011 ir 2016 metais. Šį sezoną Serbijos tenisininkas iškovojo titulą Dohoje, tačiau daugiau nepateko į jokio turnyro pusfinalį.

Dėl vietos „Mutua Madrid Open“ pusfinalyje N.Džokovičius susitiks su K.Nishikoriu, kuris ketvirtadienį 6:4, 6:3 nugalėjo ispaną Davidą Ferrerą. Tai bus 14 tenisininkų tarpusavio mačas, o serbas laimėjo net 11.

Į „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalį taip pat pateko Belgijos tenisininkas Davidas Goffinas. Jis 6:4, 6:2 nepaliko vilčių geriausiam Kanados žaidėjui Milošui Raoničiui.

Už patekimą į „Mutua Madrid Open“ stipriausiųjų aštuonetą tenisininkai jau užsitikrino 130 tūkst. eurų piniginę premiją bei 180 ATP reitingo taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių