Trečiasis KOTC turnyras su trenksmu grįžta į Kauną

  • Teksto dydis:

Žiūrovų aistras žadinantis "King of the cage Baltic Tour 3 " (KOTC) turnyras su trenksmu vėl grįžtą į Kauną. 

Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks trečiasis tarptautinis MMA turnyras KOTC. Šį kartą narve susikaus Lietuvos, Amerikos ir Islandijos kovotojai iš "Mjolnir" klubo, kur treniruojasi MMA UFC pasaulio čempionas Conor Mcgregor.

Turnyre žiūrovai pamatys kovotojus iš Rusijos, Moldovos, Ukrainos, Gruzijos bei kitų Europos šalių, o Lietuvos garbę gins stipriausi MMA sportininkai iš Lietuvos, tokie kaip Vytautas Sadauskas, Karolis Buslys, Laurynas Urbonavičius, Evelina Puidaitė ir kiti. Šį kartą renginyje debiutuos Kudo, K-1, Muaythai, bokso turnyrų nugalėtojas bei prizininkas Herkus Lokošiūnas.

Vakarą vainikuos merginų kova, E. Puidaitė nekantrauja sužinoti, kas bus jos priešininkė.

Taip pat daug aistrų žada sukelti revančinė kova tarp P. Leščinsko ir A. Matijošaičio. Antrąjį kartą KOTC narve susikaus sportininkas iš Islandijos Biggi Tomasson. Kovotojas atstovauja „Mjolnir“ klubą ir yra treniravęsis su pačiu Conor Mcgregor.

„King of the cage“ turnyre vykusiame vasario 24 d. A. Sabonio centre Kaune Biggi Tomasson įveikė lietuvį R. Buškų. Šį kartą kovoje su islandu Lietuvos garbę mėgins apginti P. Žitinevičius.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles, leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti įspūdingas kovas.

Bilietus galima įsigyti www.bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Astriksas

Astriksas portretas
Nuo kada Herkus Muaythai kovoja, priminkit?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių