Trilerį Klaipėdoje laimėjo „Dragūno“ rankininkai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvos „Vivus.lt“ rankinio lygos rungtynes Klaipėdos „Dragūnas“ namuose žaidė su Kauno „Granitu-Kariu“. Po atkaklios kovos rungtynes 30:27 laimėjo klaipėdiečiai.

Nuo pat pirmų minučių Klaipėdoje susirinkę rankinio sirgaliai stebėjo tikrą trilerį. Pirmosiomis minutėmis į priekį išsiveržė kauniečiai – 5:2, tačiau tuomet „Dragūnas“ sužaidė sėkmingą atkarpą ir išsiveržė į priekį 7:6.  Nuo to momento rungtynės vyko įvartis į įvartį – 10:10, 12:12, 15:15.

Antrajame kėlinyje šiek tiek į priekį prasprūdo „Dragūnas“ – 19:17. Tačiau varžovai klaipėdiečiams neleido atsikvėpti ir nuolat lipo ant kulnų, atsilikdami 1-2 įvarčiais. Likus 5 minutėms rezultatas vėl buvo lygus – 25:25. Tuomet įvyko lūžis ir „Dragūnas“ pelnė 5 įvarčius iš eilės ir atitrūko 30:25. Paskutinę rungtynių minutę kauniečiai pelnė dar du įvarčius, tačiau jie jau nebeturėjo reikšmės – „Dragūnas“ šventė pergalę rezultatu 30:27.

„Dragūnui“ 7 įvarčius (3 iš 7 m) pelnė Lukas Jurys, 6 įmetė Lukas Simėnas, po 5 – Mindaugas Meškauskas ir Arvydas Bučius, 3 (1 iš 7 m) – Lukas Juškėnas, 2 – Benas Butkus, po 1 – Laurynas Simonavičius ir Šarūnas Ugianskis.

„Granito-Kario“ ekipoje net 10 įvarčių (3 iš 7 m) įmetė Mindaugas Urbonas, 8 – Modestas Štarolis, po 3 – Vaidas Drevinskas ir Karolis Grigas, 2 – Deivydas Virbauskas, 1 – Mindaugas Barzdenis.

Lukas Jurys („Dragūnas“): „Siekėme pergalės, norėjome įsitvirtinti pirmoje vietoje. Rungtynių pradžioje strigome. Dažnai būna, kad išeiname pradžioje į aikštelę gana išsiblaškę, o vėliau susikaupiame ir padarome, ką reikia. Tai tikrai ne strategija, tiesiog taip išeina. Gerai, kai pavyksta.“

Tadas Sveikauskas („Granitas-Karys“): „Manau, kad mums pritrūko šviežumo rungtynių pabaigoje. Varžovai buvo „šviežesni“, turėjo ilgesnį suoliuką keitimams, o mes pavargome. Pralaimėjome per paskutines tris keturias minutes, tuo metu buvo mūsų didžiausios klaidos.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių