Uostamiesčio kovotojai – nenugalimi

Jurbarke vyko tarptautinis „MMA Jiu-Jitsu Fight‘9“ turnyras. Žiūrovai galėjo pamatyti 15 dvikovų pagal MMA ir kikbokso (K-1) taisykles.

Šiame turnyre dalyvavo ir uostamiesčio komandai „Lutador Klaipėda“ atstovavo Augustas Gavutis, Irmantas Zubrickis ir Grėjus Delininkaitis.

Svorio kategorijoje iki 78 kg kovėsi A. Gavutis su kauniečiu Arnu Morkūnu. Antrajame raunde klaipėdietis atliko skausmingą rankos laužimo veiksmą ir šventė pergalę.

Kovotojas G. Delininkaitis susigrūmė svorio kategorijoje iki 87 kg. Jo priešininkas buvo iš Šiaulių – Simas Garbenis. Kadangi kova buvo itin atkakli, tai prireikė net papildomo raundo, po kurio teisėjai vienbalsiu sprendimu pergalę skyrė klaipėdiečiui.

Paskutinis į oktagoną žengė „Lutador Klaipėda“ atstovas I. Zubrickis. Svorio kategorijoje iki 65 kg klaipėdietis kovojo su latviu Georgijumi Vaivodsu. Tik prasidėjus kovai I. Zubrickis praleido stiprų smūgį į nosį ir teisėjai jau norėjo skelbti latvio pergalę. Tačiau klaipėdietis pademonstravo tikro kovotojo charakterį ir sukaupęs visas jėgas grįžo į dvikovą. Nepaisant to, I. Zubrickis sugebėjo pargriauti varžovą ir atlikti skausmingą smaugimą kojomis, po kurio iškovojo įspūdingą pergalę.

„Lutador Klaipėda“ treneris Ernestas Slavinskas džiaugėsi auklėtinių pergalėmis.

„Mūsų komanda dar labai jauna ir turi nedaug patirties tokio rango varžybose. Bet kiekvienas kovotojas puikiai susitvarkė su jauduliu ir sugebėjo parodyti puikią kovos techniką. Vaikinai parodė vyrišką charakterį ir norą nugalėti“, – po turnyro sakė treneris E. Slavinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių