Bruklino „Nets" klubas atsisakė stratego paslaugų

  • Teksto dydis:

Keturioliktąją vietą Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) penkiolikos ekipų Rytų konferencijoje užimančio Bruklino „Nets“ (10 pergalių ir 27 pralaimėjimai) klubo vadovybė iš komandos vyriausiojo trenerio pareigų atleido 62-ejų metų Lionelį Hollinsą.

Šeštadienį „Nets" krepšininkai patyrė ketvirtą nesėkmę iš eilės, tačiau tai nesutrukdė pratęsti sutartį su klubo generaliniu vadybininku Billy'iu Kingu, kuris ir informavo trenerį apie atleidimą.

"Dabartinė mūsų situacija byloja, jog reikalingi nauji lyderiai. Detaliai viską apsvarstęs, priėjau išvados, jog komandai reikalinga ne tik nauja pradžia, bet ir ateities vizija", – teigiama „Nets“ savininko bei milijardieriaus ruso Michailo Prochorovo pareiškime.

Bruklino vyrų krepšinio ekipos vyriausiojo trenerio pareigose L. Hollinsą, kurio kontraktas galioti turėjo dar pusantrų metų, greičiausiai iki 2015-2016 metų sezono pabaigos pakeis vienas jo asistentų Tony'is Brownas.

Kitas vyriausiojo trenerio asistentas – Paulas Westphalas - nusprendė palikti klubą.

L. Hollinsas su „Nets“ čempionatuose iškovojo 48 pergales ir patyrė 71 pralaimėjimą, o praėjusiame sezone nesėkmingai bandė įveikti NBA lygos atkrintamųjų varžybų pirmąjį etapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių