Būsimam „Ryto“ mūšiui atidarytas antrasis „Siemens“ arenos aukštas

  • Teksto dydis:

Pergalingai Europos taurės „TOP-16“ etapą pradėjęs Vilniaus „Rytas“ turi gerų naujienų savo sirgaliams. Jau sausio 16-ąją į sostinę pirmą kartą po persikėlimo į varžovų stovyklą sugrįžta Rokas Giedraitis, o esant dideliam aistruolių susidomėjimui mūšiui su jo atstovaujama Berlyno „ALBA“ buvo atidarytas antrasis „Siemens“ arenos aukštas.

Vilniaus „Rytas“ praėjusią savaitę pradėjo kovą dėl vietos Europos taurės stipriausiųjų aštuntuke ir įkvėptas gausiai susirinkusių sirgalių išplėšė pergalę atkaklioje kovoje su Europoje puikiai žinomu Belgrado „Partizan“.

Tai buvo šeštoji sostinės komandos pergalė iš eilės, o savaitgalį Utenos „Juventus“ įveikęs „Rytas“ šią savaitę turi galimybę šią seriją pratęsti iki devynių, o tuomet lauks ir jau minėtasis mūšis su „ALBA“.

Į „Siemens“ areną sugrįžtantys vilniečiai jau dabar aktyviai perka bilietus į sausio 16-osios akistatą, o priežasčių tam yra kelios – nuolat gerėjantis „Ryto“ žaidimas, netrukus ant parketo sugrįšiantis komandos kapitonas Chrisas Krameris bei varžovų gretose puikų sezoną žaidžiantis R.Giedraitis.

Tris sezonus „Ryto“ gretose praleidęs R.Giedraitis Vokietijoje kol kas žaidžia geriausią savo karjeros sezoną ir Europos taurėje renka po 13,2 taško, atkovoja 4,8 kamuolio ir renka net po 15,2 naudingumo balų.

Prognozuojama, kad būsimoje akistatoje su Berlyno klubu turėtų būti pagerintas ir šio sezono Europos taurės lankomumo rekordas, kuris šį sezoną buvo užfiksuotas pirmajame vilniečių mače su Malagos „Unicaja“ (5493).

Labai svarbu, jog dvejas daugiausiai sirgalių aplankytas Europos taurės rungtynes šį sezoną „Rytas“ laimėjo, o tai tik įrodo, kad Vilniaus klubas yra gerokai stipresnis, kai jaučia tvirtą fanų užnugarį.

„Mūsų aistruoliai yra stiprus šeštasis žaidėjas ir norime padovanoti jiems dar vieną pergalę. Tikiuosi pamatyti labai daug žmonių „Siemens“ arenoje, o mes aikštėje atiduosime viską, kad ištiksėjus rungtynių laikrodžiui triumfuotume laimėję kartu“, – į būsimąjį mačą su „ALBA“ aistruolius kvietė Ch.Krameris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių