D. Adomaitis: ačiū vyrams ne tik už rungtynes, bet ir už pasirengimą joms

  • Teksto dydis:

Po Europos taurės rungtynių tarp Klaipėdos "Neptūno" ir Jeruzalės "Hapoel" savo nuomones išsakė abiejų komandų strategai.

Dainius Adomaitis ("Neptūno" vyr. treneris): "Labai džiaugiamės pergalę. Noriu padėkoti vyrams ne tik už šias rungtynes, tačiau ir už pasirengimą joms. Sekmadienį žaidėme su Panevėžio „Lietkabeliu" ir šiam mačui pasiruošti turėjome tik vieną diena. Analogiška situacija buvo, kuomet Rusijoje žaidėme su Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod" komanda – tuomet mes turėjome viena diena poilsio daugiau, o jie ruošėsi tik vieną dieną.

Šįvakar nutiko ko labiausiai ir bijojau – antroje mačo pusėje stigome energijos, nuovargis darė savo. Susitikimo pabaigoje sėkmė šypsojosi mums. Meluočiau jeigu sakyčiau, kad neturėjau minčių apie galimybę laimėti daugiau nei 15 taškų. „Hapoel" yra labai gerai komanda. Jie yra Izraelio čempionai, vieni lyderiu šiuo metu savo šalies pirmenybėse. Jų gretose žaidžia krepšininkai, kurie turi Eurolygos patirties. Kuomet prasižengė penktąjį kartą Danielis Ewingas, tai buvo mano klaida. Minutės pertraukėlės metu nepamačiau, kad jis jau turi keturias asmenines pražangas. Privalėjau jį pakeisti, kad prasižengtų kitas žaidėjas."

Danny Franco ("Hapoel" vyr. treneris): "Mes buvome pasirengę šios varžyboms, bet „Neptūnas" itin taikliai metė tolimus metimus, todėl atitrūko, o tada susikaustėme. Minutės pertraukėlės metu aiškinau, kad reikia nusiraminti ir po truputį grįžti į rungtynes. Antroje rungtynių pusėje žaidėme labai gerai, tačiau „Neptūnas" pataikė sunkius metimus iš sudėtingų padėčių."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių