D. Adomaitis: kovoje su vokiečiais turime kontroliuoti žaidimą

  • Teksto dydis:

Trečiadienį „Švyturio“ arenoje Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ tęs antrojo rato FIBA Čempionų lygos turnyro kovas. Klaipėdiečių varžovai – Oldenburgo „EWE Baskets“ krepšininkai iš Vokietijos. 

„Tai disciplinuota, gerai besiginanti, įvairiapusė ir pavojinga komanda. Turime informacijos, kad jų ekipai dėl traumos gali nepadėti Vaughnas Dugginsas. Jei šis žaidėjas iš JAV rungtyniaus, tai „EWE Baskets“ žais vienokį, jei ne – kitokį krepšinį. Tai krepšininkas, kuris imasi iniciatyvos ir priima netradicinius sprendimus“, – pabrėžė „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Šiuo metu neptūniečiai yra FIBA Čempionų lygos C grupės lyderiai – užima pirmąją vietą. Klaipėdiečiai priekyje žygiuoja su aštuoniomis pergalėmis ir vos dviem pralaimėjimais.

„EWE Baskets“ ekipa su šešiomis pergalėmis ir keturiais pralaimėjimais turnyro lentelėje įsitaisė trečioje pozicijoje.

„Vokietijos komandoje ir be minėto V. Dugginso yra būrys pavojingų žaidėjų. „EWE Baskets“ komandos stiprybė – susižaidimas. Būrys šios komandos žaidėjų kartu rungtyniauja ne vieną sezoną ir puikiai perpranta vienas kitą“, – sakė D.  Adomaitis.

Rungtynes nuo 19 val. transliuos LRT KULTŪRA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių